Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Luisterboek van de dag | Moederdag

Nog op zoek naar nieuwe luisterinspiratie? Tijdens de Week van het Luisterboek tippen we je iedere dag een recent verschenen luisterboek. Vandaag aandacht voor de spannende thriller 'Moederdag', geschreven door Nele Neuhaus en voorgelezen door Hymke de Vries.

Meer Week van het Luisterboek vind je op het Luisterboeken-kanaal

In het woonhuis bij een gesloten fabriek wordt een stoffelijk overschot gevonden. Het blijkt de voormalige uitbater van de fabriek, Theodor Reifenrath. Rechercheur Pia Sander en haar baas Oliver von Bodenstein ontdekken nog iets anders gruwelijks op de plaats delict: menselijke botten, die van meerdere slachtoffers afkomstig lijken.

Na forensisch onderzoek kunnen enkele slachtoffers geïdentificeerd worden. Het blijken vrouwen te zijn die als vermist gemeld staan. Ze zijn in verschillende jaren verdwenen, de meest recente vermissing is van vorig jaar. Een patroon wordt zichtbaar: alle slachtoffers zijn verdwenen op Moederdag. Pia denkt niet dat Reifenrath verantwoordelijk is voor de moorden, wat zou betekenen dat de dader nog rondloopt. En het is bijna mei, dus haar tijd raakt op.


Luister een fragment:

Nele Neuhaus (1967) is het pseudoniem van Cornelia Löwenberg, ze schreef al van jongs af aan. Haar eerste twee boeken (Unter Haien, 2005 en Eine unbeliebteFrau, 2006) gaf ze in eigen beheer uit in een oplage van vijfhonderd exemplaren, met een voorraad in de garage. Nu is ze een van de populairste Duitse thrillerauteurs van dit moment, met meer dan drieënhalf miljoen verkochte exemplaren van haar boeken. .

Hymke de Vries (1962) studeerde af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. De Vries acteert zowel op televisie als in het theater. Ze is een van de meest populaire stemactrices in Nederland en veelgevraagd voorlezer van luisterboeken in allerlei genres.

Koop nu het luisterboek Moederdag geschreven door Nele Neuhaus en voorgelezen door Hymke de Vries  voor € 14,40 (normale prijs € 17,99) bij Luisterrijk. De actieperiode geldt van 6 mei tot en met 12 mei, ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek 2019. Gebruik couponcode WVHL2019 tijdens het afrekenen (uitleg op https://www.luisterrijk.nl/couponcode).

Koop hier het luisterboek van Moederdag

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Luisterboek van de dag | Moederdag

 

Gerelateerd

Over

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus

Nele Neuhaus (Münster/Westfalen, 1967) is het pseudoniem van Cornelia Löwen...

Gesponsorde boeken