Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Maak kans op de DVD van 'Dorsvloer vol confetti'

Met haar debuutroman 'Dorsvloer vol confetti' (2009) won Franca Treur de Selexyz Debuutprijs en de Jan Bruijns-prijs. Er werden maar liefst 150.000 exemplaren van het boek verkocht. De verfilming van dit boek ging in september 2014 in première, onder regie van Tallulah Schwab. In samenwerking met Entertainment One mogen wij 2 keer de DVD en 1 keer DVD en boek van 'Dorsvoer vol confetti' verloten!

Over dit boek:
Hoeveel kracht hebben woorden? Hoe onschuldig zijn de fantasieën van een meisje van twaalf? De jonge Katelijne groeit in de jaren tachtig en negentig op in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Als enig meisje tussen zes broers wordt ze nauwelijks bij het boerenwerk betrokken. Hierdoor gaan ook de gesprekken aan tafel grotendeels aan haar voorbij. Terwijl haar verlangen om mee te doen onverminderd groot blijft, gaan haar gedachten hun eigen gang. Daarbij laat ze zich meeslepen door verhalen. Familieverhalen, dorpsroddels, Bijbelverhalen, bekeringsgeschiedenissen. Ook sprookjes, al mag ze die eigenlijk niet lezen, omdat het leugens zijn die haar maar afhouden van de Waarheid. Ze merkt dat haar eigen woorden grote gevolgen hebben voor haar familie.

Dorsvloer vol confetti is een sensitieve roman over de strijd van ieder mens om een eigen leven, en tegelijkertijd een liefdevol portret van een Zeeuwse orthodoxe boerengemeenschap met een geheel eigen vertelcultuur.

Bekijk de trailer van Dorsvloer vol confetti :Wil jij de DVD van Dorsvloer vol confetti winnen? Of nog beter: in combinatie met het boek? Doe dan gauw mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Maak kans op de DVD van 'Dorsvloer vol confetti'

 

Gerelateerd

Over

Franca Treur

Franca Treur

Franca Treur (1979) debuteerde in 2009 met de roman Dorsvloer vol confetti, waar...

Gesponsorde boeken