Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Maak kans op DVD+boek van 'The Hundred-Foot Journey'

Richard Morais' bestseller 'The Hundred-Foot Journey', in Nederland verschenen als 'Truffels en Tandoori', werd in 2014 succesvol verfilmd en is nu ook op DVD verkrijgbaar. Wij mogen drie exemplaren verloten!

Over The Hundred-Foot Journey :

In de DreamWorks Studios productie The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten….The Hundred-Foot Journey werd onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais, in Nederland verschenen als Truffels en Tandoori.

De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk om daar een Indiaas restaurant te openen. Het rustig openen van het restaurant zit er echter niet in. De kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, Madame Mallory (Mirren) protesteert hevig tegen de opening, wat escaleert in een flinke vete tussen de twee vestigingen. Wanneer zoon Hassan Kadam (Manish Dayal) zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor sous-chef Marguerite (Charlotte Le Bon), probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen. 

Benieuwd naar deze film? Bekijk de trailer!


In samenwerking met Entertaiment One mogen wij 2 keer de DVD en 1 keer DVD + boek van The Hundred-Foot Journey verloten!
Doe gauw mee met deze giveaway!


Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Maak kans op DVD+boek van 'The Hundred-Foot Journey'

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken