Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Win de nieuwe Deon Meyer. Gesigneerd!

door Soraya Vink (crew) 18 reacties
De fans van Deon Meyer keken er al enige tijd naar uit, het vijfde deel met Bennie Griessel in de hoofdrol. Vanaf vandaag maak je exclusief op Hebban kans op een gesigneerd exemplaar van 'Icarus'.

'Benny Griessel was nooit bedoeld als hoofdpersoon. Hij speelde maar een klein rolletje in het eerste boek. Hij was daarin een alcoholist, dat is natuurlijk een beetje een cliché, maar uiteindelijk vond ik het zo leuk om met hem te werken,' aldus Deon Meyer in een interview voor Hebban. Naast het feit dat Icarus opnieuw een verhaal met de getroubleerde Bennie Griessel is, schrijft Deon Meyer opnieuw over zijn geliefde thuisland Zuid-Afrika.

Over Icarus:

17 december. Het lichaam van de oprichter van een uiterst controversiële website wordt aangetroffen in de zandduinen vlak bij Parklands. Niemand wil de zaak aannemen vanwege de machtsstrijd, het gebrek aan mankracht, de politieke consequenties én vanwege de onherroepelijke mediatsunami die zal volgen op de moord op een zo omstreden persoon. Zelfs onder normale omstandigheden zou deze zaak al een flinke kluifzijn voor Bennie Griessel en zijn collega Vaughn Cupido.

Maar de omstandigheden zijn allesbehalve normaal. Griessel heeft de fles weer ontdekt en Cupido is verliefd - op een van de hoofdverdachten... En op 24 december, vlak voor Kerstmis, zet de verklaring van een jonge wijnboer de zaak volledig op zijn kop.

Hebban recensent Kees van Duyn is enthousiast over de nieuwe thriller van Deon Meyer:

'Het verhaal in Icarus is goed opgebouwd en heeft soms verrassende wendingen en een onverwachte ontknoping. (...) De schrijfstijl van Deon Meyer is bijzonder aangenaam en komt natuurgetrouw over. Dit laatste geldt eveneens voor de dialogen en de medewerkers van de speciale eenheid. Zij worden niet als superhelden neergezet, maar als gewone mensen met hun eigen specifieke problemen en emoties.'

Lees meer over Deon Meyer:

Kans maken op een gesigneerd exemplaar van Icarus? Vul dan het deelnameformulier in, te vinden aan de rechterkant van dit artikel.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Win de nieuwe Deon Meyer. Gesigneerd!

 

Gerelateerd

Over

Deon Meyer

Deon Meyer

Deon Meyer  (Paarl, Zuid-Afrika, 1958) is de internationale bestsellerauteur v...

Gesponsorde boeken