Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Maak kans op een Meet & Greet met Samuel Bjørk

door Soraya Vink (crew) 3 reacties
In 2015 was hij de nieuwe sensatie in het Scandavische thrillerlandschap. Direct na het verschijnen van zijn debuutthriller ‘Ik reis alleen’, wist Samuel Bjørk op internationaal niveau de aandacht naar zich toe te trekken. Op 15 februari is hij in Nederland en tien Hebban lezers maken exclusief kans om de Noorse thrillerschrijver te ontmoeten. Schrijf je dus snel in!

Al meer dan 50.000 Nederlandse lezers hebben kennisgemaakt met het speurdersduo Holger Munch en Mia Krüger uit Ik reis alleen. Dit Noorse thrillerdebuut stond ruim 30 weken in de Nederlandse bestsellerlijsten en kreeg veel positieve aandacht. Zo schreef Hebban recensent Joop Liefaard: ‘Ik reis alleen is een intelligente, verslavende, meeslepende en huiveringwekkende thriller. Een briljante pageturner van grote klasse.’ Het boek werd tevens genomineerd voor een Hebban Award in de categorie Buitenlandse Thriller.  

Voor de lezers die het eerste deel verslonden hebben, is er goed nieuws. Op 24 februari verschijnt het bloedstollende vervolg De doodsvogel. Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Holger Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Mia Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en een verslaving.  

Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Nog net in beeld zien we de contouren van iemand die verkleed is als uil, de doodsvogel. Ondertussen zit Munchs dochter Miriam midden in een emotionele crisis en wordt ze in een romantische affaire getrokken die haar op het pad brengt van een zeer zieke geest.

Praktische informatie
In samenwerking met uitgeverij Luitingh Sijthoff organiseert Hebban een Meet & Greet waar tien lezers de gelegenheid krijgen om Samuel Bjørk persoonlijk te ontmoeten.  

De Meet & Greet vindt plaats op maandag 15 februari bij uitgeverij Luitingh Sijthoff in Amsterdam. We starten om 15:00 uur. Samuel Bjørk zal vertellen over zijn nieuwste boek De doodsvogel, waarin Holger Munch en Mia Krüger zullen terugkeren. Na afloop is er gelegenheid om boeken te laten signeren. De verwachte eindtijd is 16:00 uur.  

Het inschrijfformulier voor de Meet & Greet vind je aan de rechterkant van dit artikel. Lees de voorwaarden goed door om kans te maken op aanwezigheid bij deze Meet & Greet. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Maak kans op een Meet & Greet met Samuel Bjørk

 

Gerelateerd

Over

Samuel Bjørk

Samuel Bjørk

Samuel Bjørk is het pseudoniem van Frode Sander Øien (1969), romancier, toneel...

Gesponsorde boeken