Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Maak kans op DVD+Boek van 'The best of me'

door Daphne van Rijssel (crew) 4 reacties
Heb jij ook zo genoten van de boeken of de boekverfilmingen van 'The Notebook', 'Safe Haven' en 'Dear John'? Ook Nicholas Sparks' roman 'The Best of Me' werd in 2014 succesvol verfilmd en is nu ook op DVD verkrijgbaar. Wij mogen drie exemplaren verloten!

Over The best of me :

In het romantische The Best of Me zien schoolgeliefden Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen. Twintig jaar blijkt echter een lange tijd en het stel wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen….vindt ware liefde uiteindelijk toch zijn weg?

Dawson (Marsden) en Amanda (Monaghan) waren onafscheidelijk op de middelbare school, smoorverliefd en beste vrienden. Wanneer de relatie abrupt eindigt, omdat Dawson gedwongen wordt de relatie te verbreken, gaan ze ieder hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later, wanneer ze elkaar ontmoeten bij een begrafenis, bloeit de liefde weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Wanneer Dawson en Amanda weer veel tijd met elkaar doorbrengen, worden ze echter ook geconfronteerd met de keuzes die ze in hun leven hebben gemaakt en de dromen die ze samen deelden. Kan het verleden herschreven worden en kan echte liefde alles overwinnen?

Benieuwd naar deze film? Bekijk de trailer!In samenwerking met Entertaiment One mogen wij 2 keer de DVD en 1 keer DVD + boek van The best of me verloten! Doe gauw mee met deze giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Maak kans op DVD+Boek van 'The best of me'

 

Gerelateerd

Over

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks (Omaha, Nebraska, 1965) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Hij...