Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Magic Mike XXL in première

Een buitengewoon geschikte openingsdag voor deze film, tijdens deze hete week in juli. 'Magic Mike XXL' ging gisteren in première. De eerste recensies verschijnen online. Heb jij de film al gezien?

Magic Mike XXL is het vervolg op Magic Mike uit 2012, waarin het werkelijke levensverhaal van acteur Channing Tatum wordt verteld. Tatum, bekend van de dansfilm Step up, het brute (of bruut slechte) G.I. Joe (twee maal), 21 Jump Street, 22 Jump Street en 23 Jump Street en het ongelukje Jupiter Ascending, is de hoofdpersoon in beide stripperfilms. Tatum wordt ook genoemd als bezitter van een rol in het mysterieuze, maar uitgelekte The Hateful Eight van Quentin Tarantino en is bevestigd als Gambit in de komende X-men film (2016). Het gaat de man aardig voor de wind, kan gezegd worden. De IMDB-scores voor de beide Magic Mike-films zijn net voldoende (6 en 6,1), maar het zal hem niet veel kunnen schelen. De dames en heren die graag naar mooie, gespierde mannenlijven kijken, plannen hun avondje bioscoop toch wel.

Een laatste zinderende show
Magic Mike XXL speelt drie jaar na Magic Mike. Alle mannelijke strippers zijn wel zo'n beetje met pensioen. Maar nu is er de perfecte gelegenheid om nog een keer uit de band te springen. De kerels gaan op weg naar Myrtle Beach om nog één geweldig optreden neer te zetten.

De meningen over de film lopen sterk uiteen. Van flinterdun verhaaltje, tot aan 'belachelijk vermakelijk'. Heb jij de film al gezien? Deel je mening onder dit artikel.

Op de cover van Men's Health in 100 dagen
Voor mannen die ook graag zo'n stalen lijf willen hebben als de heren in Magic Mike XXL is er het boek Op de cover van Men's Health in 100 dagen. Men's Health is een mannenmagazine over fitness. Het staat vol tips over training, voeding, gewoonten en oefeningen. Maar, meldt, auteur Guy van der Reijden, mindset en motivatie is minstens zo belangrijk. Hij belooft: "If you don't like the results, I'll give you your old body back".

Fitness voor Dummies
De wereldwijd bekende gele Dummies-reeksen bieden voor elk onderwerp een handleiding. Een malle titel, maar altijd heel bruikbare boeken, goed opgebouwd en heel helder geschreven. Alles wat je maar te weten wilt komen over fitness, kun je in de Dummies-titel vinden.

Filmjaarboek 2014-2015
Op 15 juli verschijnt het Filmjaarboek 2014-2015. in deze uitgave zijn beschrijvingen opgenomen van alle bioscoopfilms die in 2014 in de Nederlandse bioscopen zijn uitgebracht. Een must have voor de filmliefhebber en een uitstekende cadeautip.

Bekijk eerdere Boek&Nieuws-artikelenOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Magic Mike XXL in première

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken