Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Make-up en minderheid

Uit de wekelijkse Bestseller 60 zetten Hebben Mens en Hebban Wereld de meest opvallende en nieuwe non-fictie titels uit de lijst van bestverkochte boeken voor je op een rijtje.

Make-up
Je zou maar een beroemde zus hebben en altijd in die enorme schaduw moeten staan. Xelly Cabau van Kasbergen doet echter lekker d'r eigen ding: ze komt met een boek over make-up. Nieuw in de bestseller 60 op de 31e plek.

Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn. Xelly geeft belangrijke tips voor een mooi verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Natuurlijk komen er tips en tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen. Een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen inclusief aandacht voor sport en voeding. Met gratis app!

Minderheid in eigen land
PVV-kamerlid Martin Bosma
beschrijft de felle strijd tussen twee anti-apartheidsbewegingen in Zuid-Afrika. Bosma toont aan dat het ANC (Afrikaans Nationaal Congres) communistisch is en martelkampen heeft.
"Velen, van Freek de Jonge tot Jan Pronk, van Paul Witteman tot Jeroen Krabbé kiezen voor het ANC. Onvoorwaardelijk. Het geweld wordt aangejaagd door Radio Freedom - gesteund door Maartje van Weegen en Pia Dijkstra. Zij kregen hun zin: het ANC is aan de macht. Geen land ter wereld kent nu zoveel rassenwetten als het nieuwe Zuid-Afrika: de ANC-apartheid. Er sterven meer mensen in politiecellen dan ooit. Criminaliteit en corruptie heersen. Onderwijs en gezondheidszorg hollen achteruit. Op weg naar Zimbabwe 2.0. Afrikaners (de 'Boeren') vrezen voor een genocide en zien hun cultuur uitgewist."
Bosma belicht met dit boek ook de huidige politieke situatie en vraagt zich af: "Moeten Nederlanders - net als de Afrikaners - zich reduceren tot een minderheid in eigen land en even onmachtig worden?"

De volledige Bestseller 60-lijst kun je hier vinden.

De non-fictie toppers van vorige week waren: Crime top 100 van Crimesite, Ghost Boy van Martin Pistorius en Huisje, boompje, buikje van Bastiaan Ragas.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Make-up en minderheid

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken