Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Marieke Nijkamp op Young Adult Crime Event

door Lindy (Hebban Crew) 1 reactie
Begin deze maand kondigden we het speciale Young Adult Crime Event al aan, dat zal plaatsvinden tijdens het Nederlands Thriller Festival in Zoetermeer eind oktober. Vandaag maken we nog een naam bekend die de club aanwezige YA-auteurs zal aanvullen: want ook New York Times Bestsellerauteur Marieke Nijkamp is te gast!


Op 6 september verschijnt bij uitgeverij HarperCollins Holland het YA-boek 54 minuten, de Nederlandse vertaling van This is where it ends, waarmee de Hengelose Marieke Nijkamp begin dit jaar debuteerde. Met haar boek staat Marieke al wekenlang op de New York Times bestsellerlist. Het kreeg in Amerika lovende recensies en er zijn al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Het verhaal volgt vier tieners gedurende de 54 minuten van een schietpartij op een middelbare school. Volgens de uitgever is het zo goed en indringend geschreven dat het de lezer direct meesleept en tot nadenken stemt.  

Op 23 oktober is Nijkamp aanwezig op het Young Adult Crime Event, dat Hebban samen met het Nederlands Thriller Festival en kinderboekhandel Silvester organiseert. Naast Marieke Nijkamp zijn er nog vele andere bekende YA-auteurs aanwezig, namelijk Helen Vreeswijk, Mirjam Mous, Eva Burgers, Cis Meijer, Jennefer Mellink en Margje Woodrow.    

Laat je ook weten of je erbij bent? 

Het Nederlands Thriller Festival

Zoetermeer wordt in de laatste week van oktober wederom omgedoopt tot Thriller City. Op zondag 23 oktober staat evenals voorgaande jaren het Nederlands Thriller Festival op het programma. Een dag lang staat het Stadstheater in Zoetermeer in het teken van spannende verhalen met een Thriller Talkshow, de uitreiking van de Hebban Thriller Debuutprijs, een spannende boekenmarkt én speciaal voor jonge lezers organiseert Hebban een YA Crime Event. Dit weekend wordt de rest van het programma bekend gemaakt. Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Marieke Nijkamp op Young Adult Crime Event

 

Gerelateerd

Over

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp is afgestudeerd in de filosofie en in middeleeuwse geschiedenis....

Gesponsorde boeken