Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Marion Bloem leest voor uit nieuwe roman

'Lust en liefde' is zowel het thema als de titel van de nieuwe roman van Marion Bloem. Geen roman over Nederlands-Indië, zoals in veel van Bloems boeken wel het geval is, maar over lust en liefde in een huwelijk dat al veertig jaar standhoudt. Op 30 oktober presenteert de schrijfster haar nieuwste werk. Wij geven je vast een voorproefje.

Op Hebban Literatuur & Romans plaatsen we regelmatig een filmpje waarin Marion Bloem een fragment uit Lust en liefde voorleest. Ook mogen we in samenwerking met Uitgeverij De Arbeiderspers 10 kaartjes weggeven voor de boekpresentatie op 30 oktober. Deze presentatie vindt plaats bij Paagman in Den Haag.

Over Lust en liefde :

In het begin van hun relatie beloven Eva en Adam elkaar om samen oud te worden. Wat die belofte precies inhoudt, ontdekken ze met vallen en opstaan. Lust en liefde blijken bepaald niet altijd synchroon te lopen. Marion Bloem beschrijft zonder mededogen hoe het staat met de liefde en lust in een huwelijk dat al veertig jaar standhoudt. Wat maakte het de moeite waard om zoveel jaren met elkaar te delen? De erotiek, extase, verleiding, het verboden verlangen en de pijn waarmee Eva en Adam in hun relatie te maken krijgen prikkelen de nieuwsgierigheid van de lezer tot op de laatste pagina. Bloem dringt door tot de diepste lagen van de vrouwelijke erotiek en de innerlijke drijfveren van de man.

Bekijk hier het eerste filmpje, 'Thuis':Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Marion Bloem leest voor uit nieuwe roman

 

Gerelateerd

Over

Marion Bloem

Marion Bloem

Marion Bloem is klinisch psychologe, schrijfster, filmmaker, beeldend kunstenare...