Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Máxima is jarig

Koninging Máxima is jarig vandaag. Hebban Vandaag zeeft, bekijkt, leest het nieuws en zoekt er, al dan niet met een knipoog, een passend boek bij.

Koningin Máxima is jarig. De vrouw van koning Willem-Alexander viert vandaag haar 44ste verjaardag. Dat doet ze samen met haar gezin in huiselijke kring. Wat zou ze op een dag als vandaag aantrekken? Vast een heel prachtige feestjurk. O, wat zou het een feest zijn om een kijkje te nemen in haar garderobe. Royaltyexpert Josine Droogendijk deed het en schreef er een boek over, want de grote vraag is altijd als koningin Máxima in het openbaar verschijnt wat ze aanheeft.

Modekoningin Máxima - Josine Droogendijk

Koningin Máxima heeft jaarlijks meer dan honderd publieke afspraken in haar agenda staan en wordt daarbij nauwkeurig gevolgd door de pers in binnen- en buitenland. Naast de nodige aandacht voor de inhoud van het koninklijke bezoek, wordt ook de kleding van Máxima elke keer onder de loep genomen. Wie is de ontwerper? Waarom draagt ze juist deze samenstelling? Welke sieraden draagt ze erbij? Zien we een ontwikkeling in stijl? Hoe draagt ze haar kapsel? In Modekoningin Máxima. Regelt koningin Máxima alles zelf? Zijn er ontwikkelingen zichtbaar? Hoe gaat het tijdens buitenlandse reizen? Reist de kamenierster dan mee? Talloze vragen en meer.

Hier vind je een overzicht van alle Hebban Vandaag-artikelen en inspiratieboeken.Over de auteur

Victoria Farkas

126 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: Máxima is jarig

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken