Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Medicijn' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 1 reactie
Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 168. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Medicijn' van Ingrid Oonincx.

Over Medicijn:
Alleen een klein en machtig eliteclubje weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünberg wil echter wereldwijde erkenning voor zijn uitvinding. Na de plotselinge dood van haar minnaar raakt pr-vrouw Ella Vreeland verstrikt in het huiveringwekkende web rondom deze meedogenloze wetenschapper en ontdekt ze de duistere schaduwwereld achter de schone schijn.

Over Ingrid Oonincx:
Ingrid Oonincx (1968, Baarle-Nassau) is schrijver en columnist. Ze studeerde journalistiek. In 2009 stuurde Ingrid een manuscript in voor een schrijfwedstrijd die ze op overtuigende wijze won. Haar debuut Nickname  werd genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller.

In 2011 verscheen haar tweede boek Botsing  een psychologische thriller gebaseerd op een ware gebeurtenis. Botsing werd zeer goed ontvangen door pers en lezers. Eind 2013 kwam haar derde thriller Sluipweg  uit. Ook Sluipweg kreeg lovende recensies. Op 28 januari 2016 verschijnt Medicijn
  een actuele en meeslepende thriller die inspeelt op het verlangen van veel mensen om zo lang mogelijk jong te blijven. 

De boeken van Oonincx worden uitgegeven door The House of Books, onderdeel van Overamstel Uitgevers.

Oonincx heeft een wekelijkse column in het Brabants Dagblad waarin ze ingaat op de regionale actualiteit. Van 2012 tot 2015 blogde ze samen met Anita Terpstra op Hebban Crimezone over de ups en downs in het schrijverschap.

In 2015 heeft Ingrid zich aangesloten bij schrijverscollectief Moordwijven waarin zes  thrillerschrijfsters zich verenigd hebben.

Ingrid woont met haar man en zonen in Tilburg.

Uitgeverij The House of Books stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Beantwoord in het opmerkingenveld de volgende VIER vragen:
a. Of je bij de boekpresentatie van Medicijn op 28 januari in Tilburg aanwezig bent of niet. Meer gegevens verderop in de tekst.
b. Wat je leeftijd is.
c. Waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
d. Is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

 • De inschrijving sluit op zondag 18 januari 2016 om 24:00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen, 29 januari.
 • De boekpresentatie van Medicijn vindt plaats in:
  • Boekhandel Gianotten Mutsaers o Emmapassage 17, 5038 XA, Tilburg
  • Datum: donderdag 28 januari 2016
  • Inloop: 19:00 uur / Start programma 19:30 uur
  • Ingrid Oonincx zal aan de winnaars een gesigneerd exemplaar van Medicijn overhandigen.
  • Bij de selectie van de winnaars krijgen bezoekers aan de boekpresentatie voorrang op de overige inschrijvingen.
 • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Medicijn' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken