Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Meld je aan voor de leesclub met Jaren van de tijger

Joost van Driel debuteerde in 2017 met de roman In het museum, een boek waar vijftien leesclublezers erg enthousiast over waren. Op 25 maart verschijnt Jaren van de tijger en ook deze roman gaan we in een Hebban (online) Leesclub bespreken. Wil jij een van de vijftien deelnemers zijn en het boek gratis ontvangen? Lees dan nu de sneak preview en meld je aan!

Patrick, een jonge onderzoeker aan de universiteit, wordt op straat in elkaar geslagen. Studente Ines schiet hem te hulp en brengt hem in contact met een geheimzinnige Chinese vechtkunst. Hij krijgt les van de charismatische dottore en sluit vriendschap met Steve. Met overgave duikt Patrick in de betoverende wereld vol geweld en levenslust. Maar zijn liefde voor Ines en de eisen van il dottore zetten de vriendschap met Steve onder druk. Patrick zal ingrijpende keuzes moeten maken voordat zijn vrienden hem definitief ontglippen.

Jaren van de tijger vertelt het verhaal van de vriendschap tussen drie jonge mensen en hun verlangen naar een ander leven. Een roman over de magie van geweld en de kracht van de liefde.

Lees hier een fragment

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Hebban Leesclub

We gaan een online leesclub organiseren met dit boek en zoeken daarvoor vijftien gezellige en enthouisaste lezers. Word je geselecteerd voor de leesclub, dan ontvang je het boek gratis. Schrijf je in!Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Meld je aan voor de leesclub met Jaren van de tijger

 

Gerelateerd

Over

Joost van Driel

Joost van Driel

Joost van Driel (Middelburg 1976) was als onderzoeker en docent werkzaam aan ver...

Hebban Spots

Jaren van de tijger

15 volgers

Welkom bij de leesclub rond Jaren va de tijger, de nieuwste roman van Joost van Driel (Uitgeverij Vrijdag). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken