Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Met deze boeken reis je over de grens tijdens Nederland Leest 2021

door Hebban Crew 10 reacties
Om te laten zien dat reizen niet altijd fysiek hoeft te gebeuren is het thema van Nederland Leest 2021: Over de grens. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Daar horen uiteraard een aantal mooie bijpassende boekentips bij. Kies jij voor wereldreizen of tijdreizen?

(37)
Een dna-test die suggereerde dat ze genen deelde met de Sami-bevolking was voor Laura Galloway reden om naar Noorwegen af te reizen. Winter is het verhaal van Laura’s tijd in een van de meest afgelegen culturen op aarde.
(358)
Wanneer de ene confrontatie leidt tot de andere, zitten de machtigste landen ter wereld gevangen in een complex web van allianties. Een wereldwijde escalatie lijkt onafwendbaar. Nooit brengt je van de Sahara naar China naar de Verenigde Staten.
(9472)
Het is precies een jaar geleden dat Lottes man onverwacht zelfmoord pleegde tijdens het wandelen van de Camino. Lotte besluit exact dezelfde route te lopen, in de hoop erachter te komen wat hem tot deze beslissing dreef.
(23)
Ai Weiwei schetst een verbazingwekkend portret van het China van de afgelopen honderd jaar. In zijn memoires beschrijft hij zijn kindertijd in ballingschap en de moeilijke beslissing zijn familie te verlaten om een kunstopleiding te gaan volgen in Amerika.
(1285)
Het verhaal begint bij avonturier Leon Herckenrath die in 1818 zijn hart verloor aan een jonge slavin en volgt hun oudste dochter en haar Hollandse man tijdens hun avonturen in Goldrush-Californië. En hoe verging het hun nazaten?
(611)
Addie en haar zus Deb zijn voorbereid op een epische roadtrip. Eén kleine botsing later, en hun Mini heeft opeens drie extra passagiers. Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?
(809)
Als advocate Diana van Assendelft onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek in Brabant terechtkomt, staat haar wereld op zijn kop.
(1309)
Sophia besluit de grote oversteek te maken naar Amerika, en daar, in New York, begint haar leven weer kleur te krijgen. Een zakelijk aanbod van de befaamde Elizabeth Arden geeft haar een onverwachte kans.
(243)
Claire en Jamie zijn eindelijk herenigd met hun dochter Brianna en haar gezin. Maar Brianna en Roger hebben hun eigen zorgen. Wat als de dreiging waar ze in de twintigste eeuw aan ontsnapten hen weet te volgen?
(501)
Als eerbetoon aan zijn overleden vriend Jax treedt Norman op als komediant. Zijn moeder wil niets liever dan Norman steunen, dus laden ze de auto in (en haar tachtigjarige collega) en gaan ze op weg.
(174)
Faye heeft een fijn gezin, maar is nog altijd getraumatiseerd door het verlies van haar moeder toen ze acht was. Op een dag staat haar leven op zijn kop als ze zich plotseling in 1977 bevindt, het jaar voor haar moeder stierf.
(535)
Een vliegtuig vanuit Parijs komt in een monsterstorm terecht. Het landt veilig, maar de echte problemen beginnen later, als precies dezelfde vlucht, met dezelfde passagiers, nog eens aankomt in New York...
(3579)
Nora krijgt de kans te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt. Op deze plek tussen leven en dood onderzoekt ze wat het leven de moeite waard maakt.
(8)
In een opvangcentrum voor migranten, onderweg naar de Verenigde Staten, wordt brand gesticht. Talloze mensen komen om. Sociologe Irma wordt erheen gestuurd om onderzoek te doen naar de brand en leefomstandigheden.
(0)
De bijzondere nieuwe foto's van Yann Arthus-Bertrand worden ondersteund met speciaal voor deze volledig herziene editie geschreven teksten. Daarin belichten deskundigen de grote uitdagingen van vandaag.
(172)
Aleyah's volk heeft een rondreizend bestaan, tot ze worden vermoord. Alleen Aleyah en haar vriend ontkomen. Als ze de aandacht trekt van de man die dit op zijn geweten heeft, vlucht ze naar Londen. Maar de graaf raakt ze niet zomaar kwijt.Over de auteur

Hebban Crew

2554 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Met deze boeken reis je over de grens tijdens Nederland Leest 2021

 

Gerelateerd