Hebban vandaag

Lezen /

Met dit kerstverhalenboek steun je het goede doel!

door Hebban Crew 4 reacties
Het groot kerstverhalenboek is een bundeling van bijdragen van meer dan dertig bekende hedendaagse schrijvers in Nederland. Van korte verhalen tot columns, van recepten tot gedichten: je kunt alles verwachten in deze veelzijdige bundel. In november verscheen een herziene uitgave, waarmee je de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken steunt. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en maak je kans op één van de vijf exemplaren die we weggeven!

‘Kerstig, maar niet zoet. Warme, kwalitatieve literatuur. Een jaarlijkse literaire staalkaart.’ – NRC

Het groot kerstverhalenboek

Het groot kerstverhalenboek is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerststress, de kerstgedachte en de kerstviering. Gegoten in korte verhalen, columns, recepten en gedichten, waarin wordt gerild van de kou, getreurd om trieste kerstfeestjes en gelachen om de twee dagen waarin de wereld even stilstaat.

Nog niet eerder verscheen zo’n inspirerend, spannend én humoristisch kerstboek in Nederland. Een passend cadeau voor de kerst, prachtig geïllustreerd door Yoko Heiligers en Floor Rieder.

De schrijvers die een bijdrage hebben geleverd aan Het groot kerstverhalenboek zijn: Tommy Wieringa, Rob van Essen, Marion Pauw, Thomas Verbogt, Vrouwkje Tuinman, Sylvia Witteman, Ingmar Heytze, Ellen Heijmerikx, Erik Nieuwenhuis, Youp van ‘t Hek, Mark Verver, Ivo Victoria, Daan Heerma van Voss, Onno Wesseling, Gerwin van der Werf, Janneke Vreugdenhil, Elke Geurts, F. Starik, Maartje Wortel, Bart Chabot, Philip Huff, Anton Dautzenberg, Mijke Pol, Jeroen Thijssen, Ellen Deckwitz, Viktor Frölke, Hanneke Hendrix, Onno Kleyn, Rob Waumans en Ernest van der Kwast.

‘Een prachtig boek, fraai geïllustreerd. Wat wil je nog meer!’ – De Telegraaf

Leesfragment

Wil je alvast een voorproefje? In dit fragment lees je de eerste twee verhalen, van Tommy Wieringa en Rob van Essen. De rest ook lezen? Doe dan mee aan de winactie. We geven vijf exemplaren van het boek weg.

Lees de eerste twee verhalen

Voor een goed doel

Een deel van de opbrengst van Het groot kerstverhalenboek is bestemd voor het goede doel. Van ieder verkocht exemplaar gaat er 2 euro naar de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Uitgeverij Marmer laat weten:

'Door de coronacrisis zijn er steeds meer mensen afhankelijk geworden van de Voedselbank, terwijl het aanbod van levensmiddelen juist terug is gelopen. Wij ondersteunen de missie van de Voedselbank van harte met deze financiële bijdrage, om kerst voor zo veel mogelijk mensen, juist ook zij die het krap hebben, een feest te laten zijn.'

Winnen

In samenwerking met de uitgeverij geven we vijf exemplaren weg van deze veelzijdige kerstbundel. Wil jij kans maken op een exemplaar van Het groot kerstverhalenboek? Ga snel naar de winactie en kijk hoe je mee kunt doen.

Ga naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Met dit kerstverhalenboek steun je het goede doel!

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken