Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Misdaadschrijver Peter May zoekt superfan

door Hebban Crew 3 reacties
De Britse uitgever Quercus Books wil honderd 'superfans' van thrillerschrijver Peter May inzetten om zijn boeken nog beter te kunnen verspreiden en hun enthousiasme voor zijn oeuvre aan nieuwe lezers over te brengen.

De fans van Peter May krijgen een pakket met enkele 'vooruitexemplaren' van zijn boek Runaway, dat pas in januari 2015 in de winkel ligt. Verder ontvangen ze een fotoboek dat gewijd is aan de Schotse eilandengroep Hebriden, vijf exemplaren van hun favoriete May-boek en updates en nieuwsbrieven over de in Glasgow geboren thrillerauteur.

Quercus verlangt als tegenprestatie dat Mays aanhang gedocumenteerd aangeeft wat men op social media zoal heeft gedaan om Mays boeken onder de aandacht te brengen. De meest fanatieke fan wint een vakantie naar de Hebriden, de archipel die vaak het decor vormt in zijn thrillers. 

Bethan Ferguson, marketing manager van Quercus Books, verklaarde tegenover The Bookseller: ''Peter May is een eersteklas misdaadauteur, die zulke trouwe fans heeft, dat we hen in de gelegenheid willen stellen om hun enthousiasme over hem te kunnen delen.'' De superfancompetitie begint op 14 augustus. Op 1 oktober worden de honderd superfans bekendgemaakt en wie het 'superfanst' is zal op 31 januari 2015 worden onthuld.

(Bron: The BooksellerOver de auteur

Hebban Crew

1639 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Misdaadschrijver Peter May zoekt superfan

 

Gerelateerd

Over

Peter May

Peter May

Peter May (Glasgow, 1951) is een veelbekroonde Schotse tv-scenarioschrijver...