Hebban vandaag

Advertorial /

Moederdagtip: met dit boek deel je mooie herinneringen met je moeder of oma!

Verhalen zijn waardevol. Vooral die van je eigen familie. De albums van Elma van Vliet helpen bij het vertellen van deze verhalen. Ze bevatten allerlei vragen over bijvoorbeeld opgroeien en het moederschap. Degene die het album cadeau krijgt kan deze vragen invullen en het album teruggeven, en deelt daarmee kostbare verhalen en herinneringen. Zo krijg je eigenlijk weer een cadeau terug.

Met Moederdag aanstaande zijn de albums Mam, vertel eens en Oma, vertel eens aanraders om cadeau te doen. De boeken zijn zo succesvol dat ze een nieuw ontwerp hebben gekregen. Je kunt in plaats van het album te schenken het ook samen met je moeder of oma invullen (of zelfs met z'n drieën). Zo ontstaan er mooie gesprekken en leer je dingen van elkaar die je nog niet wist. We geven je hier een idee van hoe deze boeken eruitzien én je maakt kans om een exemplaar te winnen.

Bijzondere verhalen van je moeder of oma

'Mam, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?'

Met Mam, vertel eens of Oma, vertel eens geef je je moeder of oma een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder of oma worden en de bijzondere band tussen moeder/oma en (klein)kind, schrijft je moeder of oma stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als het boek is ingevuld, krijg jij het weer terug.

Bekijk een gedeelte van Mam, vertel eens

Bekijk een gedeelte van Oma, vertel eens

Over de auteur

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma's boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

Mam, vertel eens werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen. Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!

Winnen?

Is dit het ideale cadeau voor jouw moeder of oma? Hebban mag 3 exemplaren van elk album weggeven. Ga snel naar de winactie om te kijken wat je hiervoor moet doen.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Moederdagtip: met dit boek deel je mooie herinneringen met je moeder of oma!

 

Gerelateerd

Over

Elma van Vliet

Elma van Vliet

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte...


Gesponsorde boeken