Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Most Wanted - de Hebban Feelgood highlights

Elke week ontvangen we op Hebban vele duizenden lezers die op zoek zijn naar hun volgende favoriete boek. Voor de Hebban Feelgood Week doken we in de cijfers om te kijken welke auteurs, romans en artikelen er binnen dat genre toe doen op Hebban.

Bron: Google Analytics

Most Wanted Feelgood in 2017

Girlpower bij het Feelgoodgenre! Auteurs uit binnen- en buitenland verenigen zich in deze lijst, maar gevestigde namen naast debutanten.

 1. Voor jou van Jojo Moyes
 2. Opstaan van Jackie van Laren
 3. Voor je weggaat van Clare Swatman
 4. Scoop van Iris Houx
 5. Nachten in New York van Sarah Morgan
 6. Bijna echt gebeurd van Liane Moriarty
 7. Ik zie je op het strand van Jill Mansell
 8. Vriendschap en liefde van Jaimie Pisonier
 9. De vijfde brief van Nicola Moriarty
 10. Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella  


Most Wanted Feelgood-auteurs in 2017

Jullie favoriete Feelgood-auteurs komen allemaal uit het buitenland, voornamelijk uit Amerika. Maar ook Engeland, Duitsland en Australië hebben bestsellerauteurs voortgebracht in dit genre.

 1. Jojo Moyes (UK, 1284 volgers)
 2. Jessica Clare (VS, 34 volgers)
 3. Nora Roberts (VS, 336 volgers)
 4. Abbi Glines  (VS, 51 volgers)
 5. Liane Moriarty (Australië, 85 volgers)
 6. Sarah Lark (Duitsland, 38 volgers)
 7. Colleen Hoover (VS, 66 volgers)
 8. Jodi Ellen Malpas (UK, 45 volgers)
 9. Sylvia Day (VS, 66 volgers)
 10. Jill Mansell (UK, 226 volgers)  


Deze artikelen werden geschreven door de Hebban Feelgood Club van 10; de ambassadeurs voor het Feelgood genre.

 1. 10 Series om het warm van te krijgen
  Het feelgood-genre is zo ontzettend breed en overlapt wel eens. Maar feelgood is vooral optimaal genieten, je moet er een goed gevoel bij krijgen, weg kunnen dromen bij de levens van een ander en met een goed gevoel het boek dichtslaan. Boeken met veel liefde en romantiek dus, maar soms ook een tintje spannender, die zorgen voor kriebels in de buik én misschien zelfs rode oortjes? De tien heerlijkste erotische series  op een rijtje!
   
 2. Feelgood Schrijvers van Nederlandse bodem
  Omdat er heel veel Nederlandse Feelgoodschrijvers zijn, vindt de Feelgood Club van 10 het leuk om deze op hun Spot op de kaart te zetten.
   
 3. Thom Arisman het hemd van het lijf gevraagd
  Tijdens het lezen van zijn dating avonturen op zoek naar die Ene, Grote Liefde en werd de Feelgood Club van 10 steeds nieuwsgieriger naar wie Thom Arisman nu eigenlijk echt is. Want hoe ziet hij er nou uit (er is geen enkele foto van hem vinden!)? Op zoek naar de mens achter deze hard core single mochten ze Thom interviewen. Wel schriftelijk, dus hun nieuwsgierigheid is nog niet helemaal bevredigd (om maar in het Sex & the Single jargon te blijven), maar leuk is hij wel!
   
 4. 10 Feelgood debuten
  Tijdens de Week van de Debutant op Hebban besteedde de Club aandacht aan debuterende feelgoodschrijvers.
   
 5. De ware liefde
  Je bent op zoek naar de ware liefde. Misschien wel een zomerse fling, een vakantieliefde. Heerlijk zwijmelen. Samen, op het strand, aan het zwembad flirtend of met een goed glas wijn. De Feelgood Club van 10 weet hoe dat is. Zo'n ultiem gevoel. Warm worden van binnen. Reikhalzend uitkijken naar de volgende ontmoeting. Je wilt meer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daar zijn wij ook dol op! Daarom helpen we je op weg. De dames van feelgood, geven jou DE tip. Zij hielpen jou aan DE perfecte feelgood voor de zomerperiode!
   
 6. 10 dingen die elke fan van Gaby Rasters herkent
  Eens begonnen in Follow van Gaby Rasters ontstaat er een virus. Het boek pakt je, laat je niet meer los en zorgt niet alleen voor een lach en een traan, maar ook een smacht naar de volgende delen, Like en Share. Lezeressen hebben een aantal dingen gemeen.
   
 7. Boek versus film; Fifty shades darker
  In deze rubriek lezen de clubleden een boek en kijken daarna de film. Is het boek beter, of misschien toch de film? Sanne ging naar Fifty Shades Darker. Is de film echt zo inhoudsloos als iedereen zegt? Of is het stiekem toch best genieten?
   
 8. 9 dingen die je denkt tijdens het lezen van de boeken van Jackie van Laren
  Jackie van Laren werd ongekend populair met de prachtige uitgave van de Q-serie. Het boek dat daarop volgde, Vallen, zou een standalone zijn. Alleen wilden de fans niet dat het verhaal ophield. Toen een bekende van Van Laren zei: "Na Vallen komt Opstaan", ontstond het idee van het schrijven van een vervolg op Vallen. Van Laren heeft een unieke stijl; you love it or hate it. Maar de fans denken...

 9. 11x Boeken over de Boekhandel
  Tijdens de Maand van de Boekhandel maakte de Feelgood Club een listmania met boeken over boeken, of die zich afspelen in de boekhandel.
   
 10. Boeken in Brugge
  Een echte boekenfanaat als Lore gaat in elke stad wel op zoek naar een boekhandel of de absolute boekenplaats. Dat deed ze dus ook toen ze in Brugge was. Het resultaat vind je in haar blogpost.

 

 

Bezoek de We Love Feelgood-spot op Hebban voor meer artikelen.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Most Wanted - de Hebban Feelgood highlights

 

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...

Hebban Spots

Fabulous Feelgood!

603 volgers

Welkom bij Fabulous Feelgood! 'The place to be' om te praten over feelgood romans in de ruimste zin van het genre: romantiek, chicklit, historische romans en heel veel andere mooie boeken. Deel je...

Gesponsorde boeken