Hebban vandaag

Listmania /

Most Wanted: de Hebban highlights van 2019

door Hebban Crew 38 reacties
Elke week ontvangen we op Hebban vele duizenden lezers die op zoek zijn naar hun volgende favoriete boek. In deze editie van Hebban Most Wanted nemen het jaar 2019 onder de loep. Bekijk welke boeken er toe deden, de auteurspagina's en boekenlijsten die werden bezocht, en welke artikelen het meest werden gelezen. Dit zijn de laatste lijstjes van 2019.

Bron: Google Analytics

De nummer 1 van maand tot maand

(Klik op de afbeelding om bij de statistieken van die maand uit te komen)


Januari


Februari


Maart


April


Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

 
 
 

Hebban Most Wanted: Listmania

 1. De nieuwe thrillers in 2020 (1)
  Wat worden wij thrillerlezers weer verwend maar wat is het moeilijk om keuzes te maken uit het gigantische thrilleraanbod. Hebban selecteerde dertig (!) thrillers die in de eerste drie maanden van 2020 verschijnen waarvan wij denken dat je er vast en zeker meer over zult gaan horen volgend jaar. Hier op Hebban en daarbuiten. 
 2. Dit zijn de 10 gruwelijkste thrillers! 
  Jullie deelden je meest gruwelijke leeservaring met ons. We lazen wanneer de rillingen over jullie rug liepen, jullie bijna met afschuw een boek dichtsloegen of zelfs even weglegden om bij te komen. Dit zijn de 10 gruwelijkste thrillers volgens Hebban lezers!
 3. De 19 literaire romans van 2019
  Het einde van het decennium nadert en de Hebban Crew blikt terug op een mooi boekenjaar. En niets is leuker dan om het jaar in lijstjes samen te vatten. Welke boeken maakten in 2019 een onuitwisbare indruk? Vandaag de 19 literaire romans van 2019, in willekeurige volgorde.
 4. De 19 Young Adult-boeken van 2018
  Het einde van kalenderjaar 2018 naderde en de Hebban Crew blikte terug op een mooi boekenjaar. En niets is leuker om het jaar in lijstjes samen te vatten; welke boeken maakten een onuitwisbare indruk? In dit overzicht de 19 Young Adult-boeken van 2018, in willekeurige volgorde.
 5. Wordt vervolgd - de nieuwe seriethrillers in 2019
  Wanneer thrillerauteurs een serie beginnen te schrijven, zorgt het bij lezers voor een verslavend effect. In het ongewisse blijven over een bepaalde verhaallijn die expres niet wordt afgerond of de langverwachte terugkeer van een bepaald personage. Hebban maakte een overzicht met de vervolgen die we in de zomer van 2019 kunnen verwachten.
 6. De 19 thrillers van 2019
  Het einde van het decennium nadert en de Hebban Crew blikt terug op een mooi boekenjaar. En niets is leuker dan om het jaar in lijstjes samen te vatten. Welke boeken maakten in 2019 een onuitwisbare indruk? Vandaag de 19 thrillers van 2019, opgedeeld in drie categorieën en in willekeurige volgorde.
 7. 10 boeken waarover mensen liegen dat ze die gelezen hebben
  Natuurlijk heb je alle wereldklassiekers gelezen en kun je ze nog van A tot Z navertellen. Ulysses van James Joyce las je tenslotte binnen enkele dagen uit, dus draai je je hand niet om voor de rest. Weet je dit zeker of is het een leugentje om bestwil? Dit zijn de 10 boeken waarover mensen liegen dat ze die gelezen hebben.
 8. 7 boeken die je als Harry Potter-fan moet lezen (1)
  Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar ook als die-hard Harry Potterfan kun je nog steeds genieten van boeken die je eenzelfde soort magie bieden. Welke verhalen helpen je om dat gat te vullen nu ook het achtste (en laatste) Potter-boek verschenen en gelezen is? Zeven YA-tips!Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Most Wanted: de Hebban highlights van 2019

 


Gesponsorde boeken