Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Naast film ook tv-serie over 'De Donkere Toren'

door Hebban Crew 6 reacties
Dat er een film wordt gemaakt gebaseerd op de De Donkere Toren-reeks van Stephen King was al bekend, nu komt er ook nog een televisieserie bij.

De bioscooprelease van The Dark Tower (De Donkere Toren) is in februari 2017. Maar bij een filmversie blijft het niet. Er zijn vergevorderde plannen voor een televisieserie gebaseerd op de achtdelige boekenreeks van Stephen King. De serie zou nog meer ingaan op de achtergronden van de Dark Tower-wereld en de held, Roland Deschain.

De tv-serie richt zich met name op het vierde deel in de serie, Wizard and Glass (Tovenaarsglas). Zowel Idris Elba als Tom Taylor zal in de serie dezelfde rollen spelen als in de film. Elba kruipt in de huid van scherpschutter Roland Deschain. Taylor is Jake Chambers, een jongen die visioenen heeft en Rolands beschermeling wordt. Roland is op een queeste naar De Donkere Toren in een poging om de mensheid voor de ondergang te behoeden. 

Matthew McConaughey die in de film de vijand van Roland vertolkt, is vooralsnog niet vastgelegd voor een rol in de serie. De producers gaan er vanuit dat de serie in 2018 te zien zal zijn. 

Bron: Los Angeles TimesOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Naast film ook tv-serie over 'De Donkere Toren'

 

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Gesponsorde boeken