Hebban vandaag

Algemeen /

Nathalie Pagie week op Hebban

Eerder schreef ze de succesvolle thrillers 'De toneelclub' en 'De campus'. De derde thriller van Nathalie Pagie verschijnt deze week, getiteld 'Paradijsvogels'. Hebban staat daarom voor een gedeelte in het teken van Nathalie Pagie.

Maandag

Kan je niet wachten om de nieuwe thriller van Nathalie Pagie te lezen? Goed nieuws! Op maandag lees je een exclusieve voorpublicatie van Paradijsvogels en maak je kennis met de personages Tara Linders en Diego Martinez.

Dinsdag

'Het is al even geleden, maar de sfeer van het eiland, de temperatuur, geur en kleur staan me nog levendig bij. Misschien is het een wat ongebruikelijke setting voor een spannend verhaal – kijk maar hoeveel thrillers zich afspelen in koude en duistere gebieden in Scandinavië bijvoorbeeld – maar zeker zo interessant...,' aldus Nathalie Pagie.

Hoe ontstond Paradijsvogels eigenlijk? Het antwoord op deze vraag en meer lees je op dinsdag in een interview dat Hebban redacteur Soraya Vink met Nathalie Pagie had.

Woensdag

Heb je alle boeken van Nathalie Pagie al in de boekenkast staan of lijkt Paradijsvogels jou een goede kennismaking met deze schrijfster? Op woensdag maak je kans op een exemplaar van Paradijsvogels.

Donderdag

Lezen en schrijven gaan hand in hand. Wat leest Nathalie Pagie zelf als ze niet aan het schrijven is? Leest een thrillerschrijfster ook alleen maar thrillers of...? Haar inspirerende en verrassende leestips lees je op donderdag.

Vrijdag

Op de laatste dag is het de beurt aan jullie. Altijd al een prangende vraag gehad voor Nathalie Pagie? Nu is jouw kans om deze vraag persoonlijk aan haar stellen. Hebban organiseert in samenwerking met Nathalie een vragenuur waarbij jullie al je vragen aan haar kwijt kunnen.Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nathalie Pagie week op Hebban

 

Gerelateerd

Over

Nathalie Pagie

Nathalie Pagie

Schrijft thrillers met vaart: CASA FAMILIA - PARADIJSVOGELS - DE CAMPUS - DE TON...

Gesponsorde boeken