Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

17 x natuurboeken voor ouder en kind

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
Boeken om (samen) te lezen, te bekijken om in te bladeren en die als inspiratie dienen voor uitstapjes naar het park, bos of natuurgebied. Daarnaast staan ze ook nog eens prachtig op de koffietafel. Deze natuurboeken zijn mooi voor ouder en kind.


Dieren en de natuur doen het altijd goed bij kinderen, maar wist je dat veel natuurboeken voor de jeugd ook bij ouders, grootouders, juffen en meesters een dankbaar plekje in de boekcollectie zouden kunnen innemen? Veel uitgaven zijn door de prachtige illustraties en kleurrijke vormgeving een lust voor het oog en misstaan niet op de koffietafel of in de klas. Bovendien steek je er zelf ook nog eens wat van op. Hebban tipt een aantal mooie recente uitgaves en boeken die op het punt staan van verschijnen.

Natuurboeken voor ouder en kind

De cover doet je al smelten, maar wat nog leuker is, is dat dit boek geleverd wordt met een ‘magisch kijkglas’. Door middel van verschillende kleurfilters ontdekken jij en je kind 180 verschillende beesten (van dag- tot nachtdieren) en leefomgevingen (van jungle tot oceanen).
- Naturama

Vreemde vogels is de opvolger van Buitengewone Beestenboel en biedt net als zijn voorganger talloze prachtige tekeningen van vreemde en minder vreemde vogels, gerangschikt naar kleur, eigenschap, leefgebied of zoekopdracht...
- Vreemde vogels 

De prijswinnende schrijfster Bibi Dumon Tak staat bekend om haar non-fictie voor kinderen en dit is weer zo’n pareltje. Dumon Tak verzorgde de tekst bij de platen uit het klassieke boek Nederlandse Vogelen uit het eind van de achttiende eeuw. Zo komen oud en nieuw samen in een mooie uitgave voor jong en ouder.
- Het heel grote vogelboek 

Genoeg te ontdekken in deze interactieve atlas vol feiten en flapjes om zelf uit te vouwen. De wildernis neemt de lezer en kijker mee op reis naar verschillende plekken op aarde en laat zien hoe alle dieren zich aanpassen aan hun leefomgeving; van de kleine maar sterke parasolmier tot de reusachtige blauwe vinvis.
- De wildernis

Bekijk hier de volledige lijstOver de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 17 x natuurboeken voor ouder en kind

 

Overig

Natuurboeken voor ouder en kind

op 16 mei 2017 door Hebban Crew 17 boeken 1 volger 0 reacties 1 like
Gesponsorde boeken