Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Net verschenen: Vakantie bij Tiffany's

Twee maanden voor het huwelijk gedumpt worden door jouw verloofde, het overkomt hoofdpersoon Angie in 'Vakantie bij Tiffany's'.

Schrijfster Francesca Baldacci gaf haar boek Vakantie bij Tiffany's eerst in eigen beheer uit, waarna het een enorm succes had op internet. In haar thuisland Italië heeft ze al vele chicklits uitgebracht, waarvan Vakantie bij Tiffany's ook in het Nederlands verschijnt. Voordat ze zich toelegde op het schrijven van fictie was ze onder andere scenarioschrijver voor Disney en werkte ze als sportjournaliste.

Over Vakantie bij Tiffany's:

Twee maanden voor haar huwelijk wordt Angie gedumpt door haar verloofde. Woest en verdrietig vertrekt ze naar Italië, waar ze een vakantiebaantje vindt bij Tiffany's, een hotel in jarenzestigstijl waar alles herinnert aan de film Breakfast at Tiffany's. Angie kan het meteen goed vinden met alle gasten, behalve met Renato, de macho adjunct-directeur van het hotel. Hij is onuitstaanbaar hufterig maar heeft onweerstaanbare groene ogen en is verschrikkelijk knap. Angie vindt de mysterieuze Giulio in suite 8 veel aardiger, hoewel hij duidelijk iets te verbergen heeft. Wie is hij? In het romantisch gelegen hotel Tiffany's aan de Adriatische kust blijkt niets onmogelijk.

Zijn jullie benieuwd naar Vakantie bij Tiffany's? En wat zal er allemaal voorvallen in hotel Tiffany's? Zet dan Vakantie bij Tiffany's op jouw 'wil ik lezen'-plankje.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Net verschenen: Vakantie bij Tiffany's

 

Gerelateerd

Over

Francesca Baldacci

Francesca Baldacci

Francesca Baldacci schrijft in een elegante stijl, haar dialogen zijn speels en ...

Gesponsorde boeken