Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

New adult, erotiek voor de young adult

We merken na de 50 tinten serie steeds duidelijker dat erotiek populair is. Ook voor de jongere lezers staan verhalen steeds vaker in het teken van romantiek die net wat verder gaat. Jongeren lezen dit graag. De naam voor dit nieuwe genre is New Adult.

New adult is brutaal. Bijzondere, gedurfde verhalen, vaak vol liefde en romantiek, in een toch wel erotische setting. Het genre veroverde al snel de harten van menig meisje en jonge vrouw. En dat is niet gek. Wij vrouwen lezen natuurlijk graag over onweerstaanbare mannen! Lees hier welke new adults jij zeker op je 'Wil ik lezen'plankje moet plaatsen.

Wacht op mij – J. Lynn
Cam is de vrouwenverslinder van de universiteit. Deze ontzettend sexy hunk is lief, hot en lief. Avery, zijn nieuwste project, heeft zo haar eigen problemen te verwerken en Cam houdt ze dan ook echt af. Maar toch, het is moeilijk om Cam te weerstaan. Hoe lang zou ze dit volhouden?

Lees ook Ga voor mij, waarin Teresa, Cam's broer de hoofdrol speelt.

J. Lynn is het pseudoniem van Jennifer L. Armentrout.

IJskoud
– J. Lynn
Vastzitten in een skioord is niet leuk. Behalve dan wanneer dat is met een sexy man. Sidney en Kyler overkomt dit. Ze kennen elkaar al vanaf dat ze klein zijn en stiekem zijn ze smoorverliefd op elkaar. Ze houden dit alleen voor elkaar geheim. Maar nu ze ‘gevangen’ zitten, wordt het steeds moeilijker om de gevoelens te verbergen. Waar het buiten ijskoud is, stijgen de temperaturen in de hut op tot hoog boven het vriespunt.

Na het succes van Wacht op mij, is dit de tweede uitgave van Jennifer L. Armentrout.

Makkelijk -  Tammara Webber
Jacquelines leven krijgt een heel andere wending wanneer ze na een Halloweenfeestje wordt verkracht. Terwijl ze haar best doet om van haar belager af te komen, schiet Lucas, haar redder in nood, haar te hulp. En opeens is Lucas overal waar Jacqueline kijkt. Hij werkt bij de Starbucks en volgt economie bij haar op de campus. Maar toch, Jacquelines interesse gaat vooral uit naar Landon, haar bijlesleraar. Daar stuurt ze namelijk steeds spannendere e-mails mee. Landon is leuk en open, terwijl Lucas mysterieus is. Misschien is dat laatste wel de reden waarom Jacq zich enorm tot hem aangetrokken voelt.

Sterrenhemel
– Colleen Hoover
Huilen is iets dat Sky nooit doet. Net als geloven in happy endings. Maar ook halsoverkop verliefd worden? Nee, niets dat Sky ook zal en kan overkomen. Totdat ze Dean Holder ontmoet. Hoe komt het dat deze man opeens haar gevoelens triggert als niemand anders daarvoor ooit deed? Moet ze terugkomen op haar ‘levensregels’?

Sterrenregen – Colleen Hoover
Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van het verhaal van Sky en Dean kun je geluk op. Deel twee, Sterrenregen, vertelt namelijk het verhaal van Dean. De man die twee mensen in de steek liet, zijn zus Leslie en zijn vroegere buurmeisje Hope. Hij heeft tijd nodig om dit verlies te verwerken en vrouwen doen al geruime tijd niet met hem. Totdat hij Sky tegenkomt in de supermarkt. Maar wacht eens, waarom lijkt zij zoveel op Hope? En Sky kan zich niets van Dean of hun verleden herinneren. Is dit Hope wel? En wat doet hij wanneer hij zo enorm verliefd wordt dat hij zijn gevoelens niet meer onder controle heeft? Blijft hij Hope trouw?

Sterrenhemel is volgens Chicklit.nl een zeer verrassend boek.

Hebben wij nog New Adults gemist? Deel ze met ons in een reactie!Over de auteur

Diana Mom

319 volgers
1962 boeken
96 favoriet


Reacties op: New adult, erotiek voor de young adult

 

Gerelateerd

Overig

New Adult

op 19 maart 2015 door Diana Mom 18 boeken 2 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken