Hebban vandaag

Nieuws /

'Niet storen. Ik lees.'

Heb je aanstaande zondag niks te doen en lijkt het je een geweldige dag om in stilte met een boek door te brengen? Doe dat dan in Amsterdam, samen met 75 andere lezers.

Uitgeverij Atlas Contact organiseert het evenement 'Niet storen. Ik lees.' De uitgeverij zorgt voor de perfecte leesmiddag. Het enige dat jij hoeft te doen is op komen dagen. Het evenement zal zondag 2 augustus plaatsvinden bij 't Stenen Hoofd vanaf 14.00. Samen met pop-up restaurant La Tête worden de lezers in de watten gelegd met lekker eten, drinken, zitzakken en andere heerlijke leeshangplekken. Er is plek voor 75 lezers. Je kunt je eigen boek meebrengen, maar je kunt ook een titel kiezen uit de uitleenbalie van Atlas Contact, indien gewenst na leesadvies op maat te hebben gevraagd aan de Atlas Contact medewerkers.

Atlas Contact organiseert dit gebeuren omdat ze mensen het lezen graag mogelijk maakt:
'Lezen is het mooiste wat er is. Het maakt je wereld groter, laat je kennismaken met nieuwe ideeën, en er is niets fijners dan te verdwijnen in een goed verhaal. Maar hoe vaak laten we ons niet afleiden door andere zaken: de telefoon, inbox, boodschappen, verjaardagsvisites: die alsmaar groter wordende to-do-list van het leven, terwijl de stapel te lezen boeken naast het bed blijft groeien.'

Bij slecht weer wordt het evenement gecanceld. Om die reden is het handig de Facebookpagina van Atlas Contact in de gaten te houden.

Voor de exacte locatie en routebeschrijving kun je terecht op de site van de uitgeverij.

Wie gaat zondag naar 't Stenen Hoofd toe? Wat neem je mee om te lezen? Tweet je ons even toe wat je aan het lezen bent (#hebban)? En achteraf horen we graag hoe dat is, met 75 anderen een middag zitten lezen.

(Bron: Boekblad.nl en Atlas Contact)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

940 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 'Niet storen. Ik lees.'

 

Gesponsorde boeken