Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuw: Het Evenementen Café

door Hebban Crew 5 reacties
Op Hebban is het leuk, maar voor de boekliefhebber is er in het echte (schermloze) leven ook veel te beleven. Voor signeersessies, boekpresentaties, lezingen, festivals, beurzen, markten, optredens door heel Nederland en Vlaanderen is er nu een speciaal plekje op Hebban, het Evenementen Café. Kijk in de evenementenkalender, vertel waar je naartoe gaat, wat je gezien en beleefd hebt, voeg evenementen toe of zoek een reismaatje.

Welkom in het Evenementen Café op Hebban! Ga jij naar een leuke lezing, signeersessie, auteursoptreden of festival? Laat het weten in het Evenementen Café en vertel hoe het was! In dit kersverse café vind je tevens een evenementenkalender. Het Evenementen Café wordt gerund door Vanessa en Marjolein in samenwerking met Nathalie voor de Vlaamse tak.

Het Hebban Evenementen Café

De evenementenkalender

Hier vind je alle komende evenementen, klein, groot, per provincie en in zowel Nederland als België. Heb jij een leuke aanvulling voor de lijst? Roep het onder het artikel!

Waar ga jij naartoe?

Heb jij leuke, spannende boekenplannen komend weekend? Vertel het hier!

Waar ben jij geweest?

Heb jij een leuke literaire avond gehad, je favoriete auteur ontmoet en eindelijk je boek kunnen laten signeren? Vertel hoe het was!

Wil je mee?

Zoek je een reisgenoot, gezelschap, gelijkgestemde zielen voor een poëtische avond of vooral een carpooler? Vraag het hier!

De Literaire Agenda

Wist je dat er op Hebban een Literaire Agenda is te vinden, waar iedereen signeersessies, lezingen, festivals, boekenmarkten en meer in kan plaatsen? Als het maar met lezen en boeken te maken heeft, kan en mag het erin.

Het Hebban Evenementen Café

De Literaire Agenda

Bezoek alle Hebban Cafés

 


Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw: Het Evenementen Café

 

Hebban Spots

Het Evenementen Café

58 volgers

Welkom in het Evenementen Café op Hebban! Ga jij naar een leuke lezing, signeersessie, auteursoptreden of festival? Laat het hier weten en vertel hoe het was! Hier vind je tevens een...


Gesponsorde boeken