Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuw: het Hebban Culinair Café

door Hebban Crew 65 reacties
Ken je dat? Je hebt de prachtigste kookboeken in huis, maar toch komen er soms misbaksels uit de oven. En waar haal je nu dat ene bijzondere ingrediënt? Welke recepten zijn perfect om samen met je (klein-)kind voor de keuken in te duiken? In het Culinaire Café kun je terecht met al je vragen en twijfels: onze Hebban VIPs dienen je graag van advies.

Een nieuw initiatief van onze kersverse Hebban VIP Club is het Hebban Culinair Café, onder leiding van Hebban teamleden Helma, Selene, Silvia, Renate, Joke en Marjolein. In dit online café kun je terecht met al je twijfels over je kook- en bakkunsten, maar ook als keukenprins of -prinses ben je van harte welkom om je ervaringen te delen of anderen van advies te dienen.

Het Hebban Culinair Café

Hoe werkt het?

Kook- en bakfanaten Helma, Selene, Silvia, Renate, Joke en Marjolein staan je graag te woord en delen hun eigen bak- en kookervaringen in verschillende deelcafés. Heb je advies nodig over (de beschikbaarheid van) ingredienten, bakmethodes, recepten die mislukken? Wil je weten welk kookboek niet in jouw keuken mag ontbreken, of ben je benieuwd naar tips voor het koken en bakken samen met kinderen? Stel je vraag in het café. Of: deel jouw eigen adviezen, je beste recepten, het ultieme kookboek! Iedereen mag meepraten en tips en ervaringen delen.

Voor wie

Voor iedereen die graag kookboeken leest, gebruikt, verzamelt (want: wat zijn ze soms mooi). Voor iedereen die een beetje hulp kan gebruiken bij het vinden van het juiste kookboek of advies zoekt voor in de keuken. Voor beginnende koks en bakkers, voor hobbychefs, voor iedereen die wel eens een misbaksel produceert of de pan laat overkoken, voor iedereen die graag etentjes organiseert of feestjes geeft. Voor iedereen die soms niet weet wat die 's avonds eten moet. 

De eerste cafés

Stel je even voor in het Culinair Café en vertel wat jij graag in de keuken doet (bakken, koken of beide?) of wat juist misgaat. Laat weten wat jouw meest mislukte gerecht ooit is. Vraag of geef advies in 'Eerste hulp bij kookboeken' of tip de leukste recepten en kookboeken in 'Koken en bakken met kinderen'.    

What's next?

Zijn er andere culinaire onderwerpen waarover jij graag wilt kletsen met Hebban-lezers? Geef een seintje aan een van de beheerders van het café en zij nemen je idee in beraad! 

Het Hebban Culinair CaféOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw: het Hebban Culinair Café

 

Hebban Spots

Culinair Café

24 volgers

Welkom in het Culinair Café, powered by the VIP Club. De chefkoks in dit themacafé zijn Helma, Joke, Marjolein, Selene, Silvia en Renate. In dit café kun je met elkaar praten over kookboeken....

Gesponsorde boeken