Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Nieuw: het Hebban helpt-café

door Hebban Crew 14 reacties
Hebban is een uit de kluiten gewassen 'clubje' voor lezers. Je kunt op Hebban van alles doen, boeken bekijken, je leesgedrag bijhouden, recensies lezen én plaatsen, sterren geven, artikelen lezen, meedoen aan leesclubs, buzz, feuilletons, topics openen en nog veel meer. Voor een nieuwe bezoeker van de site kan dat best even als een wild woud van opties op je af komen. We lanceren het Hebban helpt-café onder leiding van Gigi. Hier kun je vragen hoe iets werkt en word je aan de hand genomen heel Hebban door.

 

Welkom in het Hebban helpt-café, waar je alle hoeken en gaten van Hebban krijgt te zien. Stel je vragen en help anderen hun weg te vinden. Een algemeen kletstopic vind je hier. Ben je nieuw op Hebban? Meld je hier en vertel wat je het liefst wilt ontdekken en het eerst wilt ervaren.

Het Hebban helpt-café

De Hebban boekpagina

Op Hebban staat de boekpagina centraal. Daar kun je alles besturen en alles doen. Je eerste stap is dus altijd om het boek op te zoeken (via de zoekbalk). Op de boekpagina vind je rechts een kadertje met 'Wil ik lezen' als eerste optie zichtbaar. Met het driehoekje naast 'Wil ik lezen' open je het pulldownmenu met alle opties.

Boeken toevoegen en wijzigen

Op Hebban kun je zelfstandig boeken toevoegen en informatie op bestaande boekpagina verbeteren en aanvullen. Kom jij er niet uit, kun je geen goede coverafbeelding of flaptekst vinden? Vraag hier hulp!

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat?

Een van de leukste onderdelen van Hebban, maar voor een nieuweling best spannend en misschien zelfs wel een beetje eng. Kan jij dat? Wil jij dat? En waar dan? Hoe dan? Ontdek het hier.

De Hebban QuickTour

Heb je nog geen vragen omdat je eigenlijk helemaal niet weet wat er allemaal te beleven is op Hebban? Begin dan bij de Hebban Quick Tour!

Vragen voor de Hebban Crew

Heb je een technische vraag over je account neem dan contact op met de Hebban Crew via mail of het Intercom chatvenstertje (die roze smiley rechtsonder in de hoek).

Het Hebban helpt-café

Bezoek alle Hebban CafésOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw: het Hebban helpt-café

 

Hebban Spots

Hebban helpt

44 volgers

Dit is je hulplijntje voor heel Hebban. Hoe werkt dit, hoe werkt dat? Waar vind je het een en waar vind je het ander? Onder leiding van onder andere Gigi en Greet kun je hier meer ontdekken over hoe...

Gesponsorde boeken