Hebban vandaag

Advertorial /

Nieuw in Nederland: Nextory! Ontdek nu gratis deze streamingsdienst

door Hebban Crew 33 reacties
Lezen of luisteren? Met het uitgebreide boekenaanbod van Nextory kan het allebei. Je hebt toegang tot de grote digitale lees- en luisterbibliotheek via de app, die je zowel op je tablet als smartphone kunt installeren. Dankzij de optie meerdere profielen te maken, kun je bovendien met de hele familie samen lezen. Hebban-lezers krijgen maar liefst 45 dagen om Nextory gratis uit te proberen.

'Wat als we alle boeken in de wereld beschikbaar konden maken voor iedereen?'
Nextory

Met dit doel werd de streamingsdienst Nextory in 2015 in Stockholm opgericht. Door een brede leeservaring aan te bieden die zowel op je tablet als telefoon beschikbaar is, dagen ze iedereen uit het plezier in lezen te ontdekken. Of je nu aan het sporten of koken bent, in de auto zit of gewoon ontspant met je telefoon of tablet, Nextory maakt het je zo makkelijk mogelijk om een boek aan te klikken voor direct lees- of luisterplezier. Een veel beter alternatief dan eindeloos door social media scrollen of maar een beetje rond te surfen op zoek naar vermaak.

Inmiddels is Nextory uitgegroeid tot een van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor luisterboeken en ebooks. Nederland is de zevende nieuwe markt die ze aanboren. Honderdduizenden verhalen wachten dan ook om ontdekt te worden. Kies zelf wat je wilt lezen of luisteren, of laat je inspireren door Nextory's vele lijstjes met boekentips.

Nextory in het kort

Kiezen uit 270.000 luister- en ebooks

Waaronder 21.000 Nederlandstalige boeken

De breedste selectie in titels en genres

Gebruiksvriendelijk voor het hele gezin

Continu geüpdatete aanbevolen boeken en lijsten

In-app features zoals leesuitdagingen en een leesdagboek

En binnenkort meer!

Tiplijsten

In de app vind je aanbevolen boeken die aansluiten bij jouw voorkeur en daarnaast nog vele andere tiplijsten. Denk bijvoorbeeld aan boeken die op dat moment populair zijn, die nieuw zijn toegevoegd aan de app en bekroonde of veelbesproken boeken. Daarnaast kun je ideeën en inspiratie opdoen voor een gezondere en gelukkige lifestyle, luisteren naar mindfulness meditaties en ontdekken welke boeken aan de basis staan van een verfilming.

Voor het hele gezin

Nextory biedt de optie om naast een abonnement voor jezelf ook een abonnement voor het hele gezin af te sluiten, van jong tot oud. Daarbij zijn verschillende samenstellingen mogelijk, zodat Nextory altijd is toegespitst op jouw gebruiksgemak. Naast samen lezen kun je elkaar ook uitdagen met de Nextory boekenchallenge en zo het leesplezier vergroten.

'Ik vind het heel leuk dat je jezelf en elkaar uit kunt dagen om te lezen. Mijn dochter en ik gaan samen uitdagingen aan, bijvoorbeeld om 10 boeken in 4 maanden te lezen.'
Sofia via Nextory

Voor pubers is er een tiplijst met boeken die geschikt zijn voor de leeslijst op de middelbare school, en ook aan de kleinsten heeft de streamingsdienst gedacht. Er zijn voor hen zowel voorleesboeken als prentenboeken te vinden, en de Nextory app bezit interactieve elementen om hen te begeleiden in het lezen.

Exclusief via Hebban

Nextory uitproberen?

Je leest en beluistert ongelimiteerd boeken in de app voor een vast bedrag per maand, dat op elk moment opzegbaar is. Je kunt een abonnement afsluiten voor jezelf of voor het gezin (met keuze tussen 2-4 personen) die je kunt op- en afwaarderen wanneer je maar wilt.

Maak van Nextory jouw favoriete nieuwe streamingservice voor luister- en ebooks!

Gebruik de code

HebbanxNextory

Voor jouw gratis 45 dagen

Ga naar NextoryOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw in Nederland: Nextory! Ontdek nu gratis deze streamingsdienst

 


Gesponsorde boeken