Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Nieuw: Meet & Greet-café

door Hebban Crew 9 reacties
Heb jij dat nu ook? Gaat de auteur die jij heel graag eens had willen ontmoeten 'on tour' langs boekhandels en dan net niet bij jou in de buurt. Of je moet net werken of andere dringende dingen doen waar je echt niet onderuit kunt. Daar gaat je kans om hem of haar die ene brandende vraag te stellen waar je zo graag het antwoord op had gekregen. Daar gaan Hebban VIPs Helma en Marieke iets aan doen met het spiksplinternieuwe Meet & Greet Café!

Een nieuw initiatief van onze kersverse Hebban VIP Club is het Hebban Meet & Greet-café, onder leiding van Hebban teamleden Helma en Marieke. In dit online café kun je auteurs tegenkomen, spontaan of in vooraf geplande themaweken.

Het Hebban Meet & Greet-café

Hoe werkt het?

Bardames Marieke en Helma openen regelmatig een nieuw café waarin een auteur als hun eregast plaatsneemt aan de stamtafel en met wie zij in gesprek gaan over dat net gelanceerde boek, zijn of haar inspiratie, schrijfrituelen, favoriete boeken en wat je verder altijd al hebt willen weten. En iedereen mag meepraten. We hebben maar een regel en dat is dat we respectvol met elkaar omgaan.

Voor wie

In de eerste plaats voor de lezers, maar het kan natuurlijk niet zonder al die auteurs die ons telkens weer verrassen met nieuwe boeken waar we er nooit genoeg van hebben.

De eerste gasten

Jeske en Eduard Meinema bijten het spits af. Ze schrijven samen, maar timmeren inmiddels ook solo aardig aan de weg. Jeske kennen we van de feelgoodromans Vroemvrouw, Vruchtvrouw en Sprookjes bestaan niet. Eduard van de thriller Gatorway en Verborgen. Samen schreven ze de Young Adult serie Aquifer: Twee werelden apart en Over de grens.

Who's next?

We nodigen zelf auteurs uit, maar je kunt als auteur ook zelf het intiatief nemen om onze eregast te zijn. Het Meet & Greet café is geopend voor alle genres, dus wil jij met ons en de lezers in gesprek gaan over je nieuwe boek, je inspiratie, je hele oeuvre of wat er verder maar ter tafel komt? Mail dan naar vandaag@hebban.nl onder vermelding van 'Meet & Greet café' en laat ons weten waarom jij graag onze gast wil zijn. En wie weet ben jij binnenkort de hoofdpersoon in het volgende Meet & Greet café!

Tips voor auteurs die graag op Hebban met lezers in gesprek willen in het Meet & Greet café:

  • Zorg dat je boek op Hebban staat!
  • Laat je auteursprofiel koppelen aan je lezersprofiel
  • Noem een goede aanleiding. Heb je net een nieuw boek uit?
  • Probeer alvast wat volgers te verzamelen
  • Regel activiteit op je boekpagina(s) door je lezers te vragen een recensie te plaatsen of sterren aan je boek toe te kennen

Het Hebban Meet & Greet-caféOver de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw: Meet & Greet-café

 

Gesponsorde boeken