Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Doe mee met de Voorleesboeken Challenge!

door Hebban Crew 52 reacties
Wat is er leuker dan dat moment waarop je je kinderen of kleinkinderen voorleest? Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen organiseert lezerscommunity Hebban de Voorleesboeken Challenge. De Nationale Voorleesdagen beginnen morgen met het Nationaal Voorleesontbijt.

Hoe werkt het?

  1. Stel vast hoeveel boeken je dit jaar wilt voorlezen, vul het aantal in en klik op de knop 'Start je challenge'.
  2. Begin alvast een boekenlijst samen te stellen. Dat doe je door een boek op te zoeken via de zoekbalk bovenaan de site, zet het op je 'Wil ik lezen'-boekenplank en vink de Voorleesboeken Challenge aan.
  3. Heb je het boek uit, zet het boek op 'Gelezen' en het boek telt automatisch mee voor de Voorleesboeken Challenge.
Heb je de smaak te pakken? Doe dan (ook) mee aan de Hebban Reading Challenge.

Niets is zo leuk als voorgelezen worden. Maar het is ook belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier. Regelmatig voorlezen zorgt voor herinneringen die een kind het leven lang meeneemt. Speciaal voor de allerjongsten zijn er De Nationale Voorleesdagen. Bekende Nederlanders lezen bij de start ervan voor op kinderdagverblijven, basisscholen en bibliotheken om zo te onderstrepen hoe belangrijk voorlezen is. Want van voorlezen worden kleine lezers later grote lezers.

PRENTENBOEK TOP 10Over de auteur

Hebban Crew

2543 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Doe mee met de Voorleesboeken Challenge!

 

Gerelateerd