Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuw op Hebban: Engelstalige boeken!

door Hebban Crew 24 reacties
Wellicht heb je het al gezien. De omvangrijke boekendatabase van Hebban is de afgelopen week verder uitgebreid met vele duizenden populaire Engelstalige boeken. De eerste stap in een mooie samenwerking met Van Ditmar Boekenimport. Lees snel verder...

Inmiddels zijn meer dan tienduizend Engelstalige boeken toegevoegd aan de Hebban-database. Vanaf nu kun je dus ook boeken in hun oorspronkelijke taal op je boekenplanken zetten, recenseren en voorzien van sterren. 

In boekenlijsten op Hebban kun je vanaf nu filteren op taal. Ben je niet geïnteresseerd in Engelstalige boeken, dan zet je het filter op 'Alleen Nederlandstalige boeken' en je wordt in zoekopdrachten en overzichten niet lastig gevallen met boeken die ook of alleen in het Engels zijn verschenen. Ben je ingelogd dan onthoudt Hebban jouw taalvoorkeur. Deze kun je altijd weer aanpassen en in je profiel beheren. 

 

Wat kun je nog van Hebban verwachten?

  • Hot or Not - English Readers' Edition | Ons Hot or Not-concept (vijf lezers, een boek, een verdict) gaan we ook doen voor Engelstalige boeken! Lees je graag boeken in het Engels en vind je het leuk om - veelal ruim voor de officiele verschijningsdatum - als een van de eerste lezers in Nederland nieuwe boeken te lezen en daar je zegje over te doen? Houd onze site dan goed in de gaten! Deze week starten we al edities op in de categorieën Literatuur, Thriller, YA en Fantasy!
  • Hebban Leesclubs | Binnenkort starten we met leesclubs speciaal gericht op Engelstalige boeken.
  • Exclusieve giveaways | Vanaf vandaag starten we daar al mee en maak je tot half augustus elke dag kans op de nieuwe Harry Potter-roman van J.K. Rowling: Harry Potter and The Cursed Child Part I and II. Klik hier voor meer informatie! 


Staat jouw boek er niet bij?

We zijn druk bezig met het inladen en invoeren van Engelstalige titels op Hebban. Het gaat ons een aantal weken kosten om alles online te krijgen. We behandelen in deze periode nog géén toevoeg-verzoeken van Engelstalige titels. De kans dat het boek dat jij nog mist op Hebban alsnog vanzelf online komt is groot. Mist het vanaf 1 september nog, dan kun je het formulier gebruiken. We voorkomen hiermee dat we onnodig dubbel werk uitvoeren en kunnen zo al onze tijd besteden aan de database.

Bekijk onze FAQ voor vragen en antwoorden over Engelstalige boeken op Hebban. Over de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw op Hebban: Engelstalige boeken!

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Ready to Read

182 volgers

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de Engelstalige boeken op Hebban in samenwerking met Van Ditmar Boekenimport.

Gesponsorde boeken