Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuw Twilight-boek draait rollen om

door Debbie (Hebban Crew) 1 reactie
De Twilight-serie van auteur Stephenie Meyer, met de onhandige Bella Swan en de sprankelende Edward Cullen bestaat vandaag tien jaar. Om dat te vieren brengt Meyer een jubileumeditie uit van het oorspronkelijke eerste boek, waar een nieuwe verhaal aan is toegevoegd.

Het nieuwe verhaal is Life and Death: Twilight Reimagined. Het is een nieuwe versie van het liefdesverhaal tussen Bella en Edward, waarbij de rollen zijn omgedraaid. Bella Swan is nu Beaufort (Beau) en Edward Cullen is nu Edythe, de vampier. Meyer had er naar eigen zeggen genoeg van om Bella te zien als die dame in nood.

Het is geen begin van een nieuwe reeks. Dit is hoogstwaarschijnlijk het enige boek dat zal verschijnen met Beau in de hoofdrol. Een film zal er ook niet komen, meldt Meyer.

Voor de Twilight-fans is het een milde teleurstelling. Men had een hervertelling vanuit Edwards perspectief verwacht, onder de titel Midnight Sun. Toch is het voor de liefhebbers wel goed nieuws. Dit nieuwe boek telt maar liefst 442 bladzijden en geeft lezers de kans het verhaal weer helemaal opnieuw te lezen.

Beau verhuist naar Forks, Washington en wordt verliefd op de mysterieuze Edythe Cullen, die een vampier blijkt te zijn. Lees je in het Nederlands? Geen probleem, want de Twilight jubileumeditie inclusief Leven en dood is vanaf morgen ook in de Nederlandse editie al leverbaar.

(Bron: Buzzfeed)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
411 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Nieuw Twilight-boek draait rollen om

 

Gerelateerd

Over

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer woont met haar man en drie zonen in Phoenix, Arizona. Ze studeer...

Gesponsorde boeken