Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuwe cover Jonas Jonasson onthuld

Op 27 oktober verschijnt 'Gangster Anders en zijn vrienden', de nieuwe roman van de Zweedse bestsellerauteur Jonas Jonasson. Hij is bekend van 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween'. Vandaag toonde uitgeverij Meridiaan Uitgevers de cover!

Er bungelt nog een ondertitel achteraan: (en een enkele vijand). Jonassons eerdere boeken hadden ook van die prachtige lange titels, waar je hevig in verstrikt kunt raken. In de boekwinkels zijn het de meest verbasterde boektitels waar men naar probeert te vragen. Meestal voldoet een 'die man die wegliep' of iets dergelijks wel. De tweede roman was De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje, ook een mondvol.

Uitgever Nelleke Geel vertelt over Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand): 'Dit najaar kunnen we kennis maken met gangster Anders en zijn twee handlangers, de één een gedesillusioneerde receptionist bij een vierderangs hotelletje, de ander een priesteres die de kerk de rug heeft toegekeerd. Zij zien brood in gangster Anders en werpen zich op als zijn zaakwaarnemers. Dat heeft nogal wat gevolgen...'

Het is nog even geduld hebben tot eind oktober, maar hier is alvast de cover!

Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe cover Jonas Jonasson onthuld

Gesponsorde boeken