Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Nieuwe Lee Child in november

door Hebban Crew 8 reacties
Jack Reacher-fans die gewend zijn in september een nieuwe thriller van de hand van Lee Child in de winkels te zien liggen, moeten nog even wat geduld hebben. De nieuwe thriller verschijnt pas over twee maanden.

De nieuwe Lee ChildOnder de radar, komt op 7 november uit. Aan Entertainment Weekly liet de schrijver eerder weten dat hij met dit nieuwe boek (originele titel Night School) teruggaat in de tijd. 'Het speelt zich af in 1996. Jack Reacher zit nog in het leger, hij is 35 jaar oud. Hij wordt op een geheime missie naar Duitsland gestuurd. Een jihadistische cel heeft daar volgens de inlichtingendiensten een geheime boodschap gekregen die luidt als volgt: 'De Amerikaan wil honderd miljoen dollar.' Reacher moet uitvogelen wat er gaande is. 

Child heeft ook voor dit boek vastgehouden aan het ritueel dat hij elk jaar op 1 september begint te schrijven aan een nieuwe thriller. Want dat was ook de datum dat hij aan zijn debuut begon. Deze keer lukte het op het nippertje, vertelt hij. 'Ik nam een vlucht terug uit Londen, maar het vliegtuig lekte brandstof en we moesten een noodlanding maken in Ierland en daar een nacht blijven. Om kwart voor twaalf 's avonds was ik pas thuis. Het lukte me nog net om de eerste zin op het scherm te krijgen: 'In the morning they gave Reacher a medal, and in the afternoon they sent him back to school.'

Bron: Entertainment WeeklyOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe Lee Child in november

 

Gerelateerd

Over

Lee Child

Lee Child

Lee Child is het pseudoniem van de Britse thrillerschrijver Jim Grant (1954). H...

Gesponsorde boeken