Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuwe roman Downton Abbey-schrijver eerst als feuilleton uitgegeven

door Lindy (Hebban Crew) 5 reacties
Van de man achter de populaire tv-serie ‘Downton Abbey’ verschijnt aankomende zomer een nieuwe roman. Voor wie daar niet op kan wachten, verschijnt het verhaal vanaf 14 april als e-bookfeuilleton. Voorafgaand aan de publicatie van het boek op 30 juni laat auteur Julian Fellowes ‘Belgravia’ in elf wekelijkse episodes verschijnen.


In de traditie van Charles Dickens start Julian Fellowes dit unieke uitgeefproject. In zijn eigen woorden een manier waarbij het verhaal opgebouwd wordt in ‘bite-size installments, complete with twists and turns and cliffhanger endings!’  

Voor € 1,49 per aflevering kan de echte fan het boek dus al in gedeelten lezen. De episodes zijn enkel digitaal verkrijgbaar. Daarmee betaalt de lezer dezelfde prijs als voor het totale e-book: de eerste aflevering is namelijk gratis te lezen! Het gehele e-book is vanaf 30 juni voor € 14,99 verkrijgbaar. Natuurlijk is dan ook de papieren paperback te koop voor € 19,99. De Engelstalige editie en de Nederlandse vertaling verschijnen gelijktijdig.  

Julian Fellowes is als acteur, schrijver, regisseur en producent veelvuldig onderscheiden. Met de ongekend populaire televisieserie Downton Abbey heeft Fellowes als bedenker en schrijver drie Emmy’s gewonnen. In 2002 ontving hij een Oscar voor het script van Gosford Park. Naast film- en televisiescripts schreef hij twee romans: Snobs (2005) en Past Imperfect (2008). In 2010 werd Julian Fellowes geëerd met een plaats in de House of Lords.

Over Belgravia

Op een steenworp afstand van Buckingham Palace, achter de deuren van Londens imposantste huizen, hebben schandalen en intriges vrij spel. Belgravia is het verhaal van een geheim dat zich ontspint achter de deuren van een van de chicste wijken in Londen, wanneer in 1840 de adel zich begint in te laten met de industriële nouveaux riches. In die setting, en met een rijke cast aan personages, schetst Fellowes een kleurrijk beeld van deze periode.

In deze video geeft Julian Fellowes alvast een indruk van wat de lezer kan verwachten van zijn nieuwe roman.       Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe roman Downton Abbey-schrijver eerst als feuilleton uitgegeven

 

Gerelateerd

Over

Julian Fellowes

Julian Fellowes

Julian Fellowes is als acteur, schrijver, regisseur en producent veelvuldig ond...

Gesponsorde boeken