Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Nieuwe roman van Sarah Lark

door Hebban Crew
De nieuwste roman van bestsellerauteur Sarah Lark is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het boek ‘Dochter van de Mangroven’ is het laatste deel van de Caraïben-serie.

Dochter van de Mangroven

Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet. Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hen toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van - zelfs niet van haar leven...

Het eiland van duizend bronnen

Het verhaal van Nora en Deidre begint met het boek Het eiland van duizend bronnen.

Sarah Lark

Sarah Lark is een internationale bestsellerauteur. Haar boeken zijn al ruim 3 miljoen keer over de toonbank gegaan. In haar historische boeken worden romantiek en spanning goed gecombineerd. Haar boeken worden door de pers goed ontvangen en ook Dochter van de Mangroven zal garant staan voor een geweldige leeservaring.

Te koop

Dochter van de Mangroven is te koop in iedere boekhandel of online shops. Het kost € 22,50.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nieuwe roman van Sarah Lark

 

Gerelateerd

Over

Sarah Lark

Sarah Lark

Sarah Lark boekte internationaal groot succes met haar romans over Nieuw-Zeeland...