Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nog meer feest - wie won Marleen Janssens boek?

door Hebban Mens 1 reactie
Dit zouden alle vrouwen (en alle mannen) moeten weten is de titel van het nieuwste boek van Marleen Janssen. We mochten er 3 weggeven in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff.

Marleen Janssen, journalist en auteur, schreef eerder Alleen voor vrouwen - het geheim van het vallei-orgasme en De Moedermonologen - dochters over hun moeder. En nu is er dan de belofte dat je nooit meer liefdesverdriet hoeft te hebben in haar nieuwe boek:

Dit zouden alle vrouwen (en alle mannen) moeten weten

"Je grote liefde vinden en samen gelukkig oud worden; dat staat op ieders verlanglijstje. Toch maken we er massaal een rommeltje van. Een op de drie relaties strandt, we hoppen van de een naar de ander en monogamie lijkt uit de mode. En dan de seks. Of liever: géén seks, want de hitte uit het begin is er snel vanaf. En dan? Dan wordt een van twee verliefd. Maar heeft het zin om de boel op te breken en met iemand anders opnieuw te beginnen: val je dan niet in -dezelfde valkuil? Marleen Janssen expert van de oosterse visie op seksualiteit en relaties ontsluiert de superieure liefdeslessen van de taoïsten. Gooi al die malle liefdesmisverstanden overboord en leer de wetten van een goede relatie. Samen honderd worden en het ook in bed leuk hebben, dat is waar iedereen van droomt. Het kan, lees dit boek."

Drie exemplaren stelde uitgeverij Meulenhoff beschikbaar, dus we hebben drie gelukkige winnaars en dat zijn:

  • Ingrid van der Laan
  • Jacques Leliveld
  • Vivianne Vissers

Gefeliciteerd! De boeken zullen binnenkort verstuurd worden. Veel plezier ermee!Over de auteur

Hebban Mens

72 volgers
4 boeken
0 favorieten


Reacties op: Nog meer feest - wie won Marleen Janssens boek?

 

Gerelateerd

Over

Marleen Janssen

Marleen Janssen

Marleen Janssen (Bunnik, 1967)is journalist en auteur van non-fictie. ...