Hebban vandaag

Nieuws /

Nog niet verschenen boek van Isa Hoes verfilmd

De filmrechten van het nog niet verschenen jeugdboek 'Engel', geschreven door Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling, zijn verkocht aan Incredible Film. Het boek zal in januari 2016 verschijnen en gaat over een heel bijzonder meisje.

Het boek zal gaan over het jonge meisje Engel, dat speciale krachten heeft. Ze kan wensen van goede mensen vervullen, maar dat is natuurlijk niet voldoende voor mensen die misbruik willen maken van haar gave. Ze wordt ontvoerd en lijkt dan haar vermogens te zijn kwijtgeraakt.

Er wordt nog druk geschreven aan het manuscript en dan is een filmdeal best bijnzonder. Producent Danielle Raaphortst meldt: 'Engel is nog niet af, maar gelukkig heb ik wel al stukken mogen lezen en heeft Isa er met veel enthousiasme over verteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een geweldig boek wordt. Dit is een avontuur dat ik heel graag met Isa aanga. Het voelt goed. Het maakt me zo enthousiast dat ik niet kan wachten ermee aan de slag te gaan.'

Isa Hoes blijft zelf betrokken bij de verfilming als 'creative producer' en zal in die rol meedenken over het script en de casting. Hoes geeft aan het heel bijzonder te vinden zelf een kinderboek te schrijven en dan ook nog zo snel een verfilming in de wacht te slepen.

De coverillustratie is van Mariëlla van de Beek die een wedstrijd won die speciaal voor dit boek werd georganiseerd. Het definitieve omslag wordt nog bekend gemaakt. Van de Beek illustreerde al tientallen andere covers van kinderboeken.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
411 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Nog niet verschenen boek van Isa Hoes verfilmd

 

Gerelateerd

Over

Isa Hoes

Isa Hoes

Isa Hoes is actrice en schrijfster. Ze volgde de Toneelacademie van Maastricht e...

Vlinder Kamerling

Vlinder Kamerling

Vlinder Kamerling is de 10-jarige dochter van Isa Hoes en Antonie Kamerling en i...

Gesponsorde boeken