Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Nederlandse Thriller Tiendaagse 2017 - Dag 6

Van 24 februari tot en met 05 maart a.s. wordt voor de vierde keer De Nederlandse Thriller Tiendaagse georganiseerd. Hebban besteedt tien dagen lang speciale aandacht aan Nederlandse en Vlaamse schrijvers van thrillers, spannende YA-romans en true crime onder de titel 'Een kern van waarheid'. Bekijk hier het dagprogramma.

Dag 6

Moordwijven column 6: Ingrid Oonincx

Tijdens de Hebban Thriller Tiendaagse bloggen Moordwijven Isa Maron, Ingrid Oonincx, Marlen-Beek-Visser en Liesbeth van Kempen in estafettevorm over het thema: ‘Een kern van waarheid’. Thrillerschrijfster Ingrid Oonincx schrijft vandaag over ongeloofwaardigheid van de waarheid.

Thrillercanon: Afrekening in Paramaribo

De redactie van Hebban heeft houvast aan haar eigen canon van de Nederlandstalige misdaadliteratuur: een lange lijst met het beste wat Nederlandse en Vlaamse thrillerauteurs ons bieden. Thrillerkenners Sander Verheijen en Peter Kuijt stelden de top 77 samen en zullen daaruit met enige regelmaat één kiezen. Vandaag nummer 57. Afrekening in Paramaribo van Joop van den Broek.

Sneak Preview: Geen kind meer van Esther Boek

Debutant Esther Boek schreef haar psychologische thriller Geen kind meer op basis van haar eigen ervaringen. Het boek verschijnt op 31 maart. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

Sneak Preview: Blankenberge blues van Pieter Aspe en Koen Strobbe

Een nieuw schrijfduo duikt op in het Vlaamse thrillergenre. Gevestigde naam Pieter Aspe schreef samen met zijn Aspe laureaat Koen Strobbe een thriller. Op Hebban lees je een Sneak Preview van Blankenberge blues.

Jan Van der Cruysse: De harde kern van het verhaal

Nooit eerder werd de Hercule Poirotprijs uitgereikt aan een debuutthriller. En ondertussen won Bling Bling ook de Diamanten Kogel. Kan het toeval zijn dat dit dit boek verhaalt over een diamantroof op een internationale luchthaven? Jan Van der Cruysse stond op de eerste rij toen dieven er met tientallen miljoenen aan diamant aan de haal gingen. De kiem van een geslepen misdaadverhaal.   

 

Giveaways!

WIN 'GEEN KIND MEER' IN RUIL VOOR EEN RECENSIE
Heb je de Sneak Preview van Geen kind meer van Esther Boek gelezen? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van deze debuutthriller in ruil van voor een recensie.

Lees verder


- advertentie -

 Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nederlandse Thriller Tiendaagse 2017 - Dag 6

 

Gesponsorde boeken