Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Geen kind meer van Esther Boek

door Soraya Vink (crew) 5 reacties
Debutant Esther Boek schreef haar psychologische thriller 'Geen kind meer' op basis van haar eigen ervaringen. Het boek verschijnt op 31 maart. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

In haar debuutthriller Geen kind meer verhaalt Esther Boek over de nachtmerrie van iedere ouder: wat als je kind verdacht wordt van een delict dat hij niet gepleegd heeft? De schrijfster baseerde haar thriller op eigen ervaringen en schrijft niet alleen over onrechtvaardigheid maar ook over de onvoorwaardelijke liefde in de strijd voor gerechtigheid. Haar zoon werd uiteindelijk in hoger beroep vrijgesproken van de aanklacht.

Het is de eerste dag van de voorjaarsvakantie als Dex door twintig man politie van zijn bed wordt gelicht op verdenking van verkrachting. Zijn leven staat op zijn kop, maar ook dat van de rest van de familie waaronder zijn moeder Anna. Zij strijdt om de onschuld van haar zoon te bewijzen en gaat de confrontatie aan met de leugens, het geweld en het machtsmisbruik van justitie. 

Benieuwd geworden naar Geen kind meer? Op Hebban lees je de eerste hoofdstukken:

Hier lees je een Sneak Preview


Geen kind meer verschijnt vandaag bij De Crime Compagnie.


Giveaway!

Wil je na deze pagina's het liefst doorlezen in Geen kind meer? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van deze debuutthriller in ruil voor een recensie. Bekijk het kader naast dit artikel voor meer informatie en doe mee!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Geen kind meer van Esther Boek

 

Gerelateerd

Over

Esther Boek

Esther Boek

Ik ben geboren in het Brabantse Uden en groeide op in Volkel. Als kind was ik al...

Gesponsorde boeken