Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Nu in de winkel: de nieuwe thriller van Jeroen Windmeijer!

door Hebban Crew 6 reacties
Met zijn vorige thriller 'Het Pauluslabyrint' werd Jeroen Windmeijer genomineerd voor de Bookspot Gouden Strop en mocht hij rekenen op een notering in de Bestseller 60. Nu is er een nieuw spannend boek van deze auteur uit! Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar.

Niet voor niets wordt Jeroen Windmeijer weleens de 'Dan Brown van de Lage Landen' genoemd; zijn thrillers gaan vaak in op historie die we echt terug kunnen vinden in onze geschiedenisboeken. Niet gek want in het dagelijks leven is Windmeijer docent Godsdienst en probeert hij in zijn verhalen de lezer ook wat te leren. In zijn nieuwe boek Het Pilgrim Fathers-complot gaan we van de nauwe steegjes van Leiden naar de weidse wateren van Cape Cod in de Nieuwe Wereld. Ben jij klaar voor deze reis?

Het anders zo rustige Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt er in het gemeentearchief een manuscript gevonden waarin een anonieme auteur de tot dan toe verborgen geschiedenis vertelt van de Pilgrim Fathers, de Founding Fathers van de Verenigde Staten. Van 1609 tot 1620 woonden zij in Leiden, waarna een deel van hen naar Amerika vertrok.

Ongewild raakt universitair docent Peter de Haan bij deze zaken betrokken. Waarom bleef zo'n groot deel van de Pilgrim Fathers in Leiden achter? Wat hebben de vrijmetselaars daarmee te maken? En welke relatie onderhield Peters vriendin met de vermoorde voorzitter?


Het Pilgrim Fathers-complot is verschenen bij HarperCollins Holland. Op Hebban lees je nu een fragment uit deze thriller:

Lees hier de Sneak Preview


Win!

Ben je na het lezen van dit fragment benieuwd naar de ontknoping van deze historische thriller? Doe dan mee aan de winactie; geef antwoord op de vraag en win een exemplaar van Het Pilgrim Fathers-complot.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nu in de winkel: de nieuwe thriller van Jeroen Windmeijer!

 

Gerelateerd

Over

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer

Mijn naam is Jeroen Windmeijer, auteur bij HarperCollins Holland. Ik ben de schr...

Gesponsorde boeken