Hebban vandaag

Kort nieuws /

Omdenken in Bestseller60

Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Met dat concept timmert voormalig theaterregisseur Berthold Gunster al een jaar of tien succesvol aan de weg. Zijn boek 'Omdenken in communicatie' is deze week de enige en hoogste (54) nieuwe binnenkomer in de Bestseller60,

Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit rijkelijk geïllustreerde boekje laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties. Omdenken in communicatie is een volledig herziene editie van Omdenken in relaties.

In de Bestseller60 verandert er over de gehele linie deze week niet veel. Saskia Noort noteert haar zesde achtereenvolgende nummer 1-positie met haar thriller Huidpijn. Fajah Lourens rukt met haar Killerbody dieet op naar plaats 2, terwijl de roman Een klein leven van Hanya Yanagihara twee plekken stijgt naar 3. 

De seizoensthrillers met op elkaar lijkende omslagen zijn gewild dezer dagen. Er staan er vijf in de CPNB-lijst: Hittegolf van Suzanne Vermeer op 10, Ibiza van Kiki van Dijk (30), Zeezicht van Linda van Rijn en Bon Bini Beach en Zomertijd (beide van Vermeer, op 48 en 50).

Bron: CPNB 
Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Omdenken in Bestseller60

 

Gerelateerd

Over

Berthold Gunster

Berthold Gunster

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Over zijn gedachtego...


Gesponsorde boeken