Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Onbeperkt lezen met Kobo Plus

door Hebban Crew 70 reacties
Nieuwe boeken ontdekken en onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Dat kan met het nieuwe ebook-abonnement Kobo Plus. Voor een vast bedrag per maand hebben boekenliefhebbers toegang tot het grootste aanbod digitale boeken (ebooks). Je kunt het abonnement nu dertig dagen gratis uitproberen!


Van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem, je vindt ze in het grootste Nederlandstalige en internationale aanbod voor het abonnement dat bol.com en Rakuten Kobo samen hebben ontwikkeld. Het ebook-abonnement kost 9,99 per maand en de digitale boeken zijn geschikt voor de Kobo e-rader, smartphone en tablet.  

Digitaal lezen betekent overal en altijd lezen zonder zware boeken mee te hoeven nemen. Dit nieuwe ebook-abonnement maakt het grote aanbod e-books nog toegankelijker. Het biedt nu al meer dan 40.000 verschillende ebooks waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels. Tot het assortiment behoren ook de nieuwste en meest populaire boeken, waaronder De Greppel van Herman Koch, Judas van Astrid Holleeder, Huidpijn van Saskia Noort, DJ van Kluun, De ijsmakers van Ernest van der Kwast en Knielen op een bed violen van Jan Siebelink. Het aantal titels blijft in de komende maanden groeien.  

Inspireren

De abonnee krijgt bovendien niet alleen toegang tot een kwalitatief hoogwaardig aanbod ebooks, maar ontvangt ook aanbevelingen voor boeken die aansluiten bij zijn of haar leesvoorkeur. Omdat het aanbevelen van boeken in dit abonnement draait om relevantie voor de lezer en niet om de prijs of populariteit van een titel, krijg je als gebruiker optimaal de kans om nieuwe boeken en auteurs te ontdekken.  

‘Boeken inspireren en verrijken. Daarom doen we er al sinds onze start als boekwinkel in 1999 alles aan om het lezen van boeken zo leuk, makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken,’ zegt Daniel Ropers, algemeen directeur van Bol.com. ‘Dit heeft een enorme vlucht genomen toen wij in 2009 digitaal lezen introduceerden. Met de lancering van een ebook-abonnement vandaag, geven we een nog beter antwoord op de veelgestelde vraag om een breed aanbod boeken, inclusief nieuwe titels en bestsellers, digitaal beschikbaar te maken tegen een aantrekkelijk tarief. Het vormt een goed alternatief voor het bestaande aanbod van diensten die digitale boeken tegen een vast tarief aanbieden, zoals de bibliotheek, maar waarbij het aanbod relatief beperkt is in omvang en nieuwe titels. In Kobo hebben we een hele goede partner gevonden. Met hun leessysteem en -apps, ebook-assortiment en de best geteste e-readers werken zij iedere dag aan hetzelfde doel als wij.’  

Piraterij tegengaan

Bol.com en Kobo zijn ervan overtuigd dat het ebook-abonnement er niet alleen voor zorgt dat een grote groep mensen wordt gestimuleerd om meer te lezen, maar dat het net als bij de muziek- en filmstreaming piraterij kan tegengaan. Daniel Ropers: ‘Met de lage prijs in combinatie met het gebruiksgemak en het grote aanbod ebooks, verlaagt het abonnement de drempel om legaal te downloaden en is de verwachting dat de vraag naar e- readers verder zal groeien.’

Probeer gratis

   Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Onbeperkt lezen met Kobo Plus

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken