Hebban vandaag

Advertorial /

Gratis online lezersevent met bestsellerauteur Paula Hawkins

door Hebban Crew
Op dinsdag 5 oktober vanaf 20.00 uur wordt bestsellerauteur Paula Hawkins geïnterviewd door journalist en schrijver Janneke Siebelink. Zij gaan in gesprek met elkaar over Hawkins’ nieuwste thriller 'Een langzaam smeulend vuur' en nog veel meer. Lees een sneak preview van de thriller en meld je aan voor het online lezersevent!

'Een ingenieus en verslavend verhaal vol wrok, leugens en groot verdriet.' – Zin Magazine

Paula Hawkins (1972, Zimbabwe) werkte vijftien jaar als journalist voor ze aan de slag ging als fictieauteur. Haar thrillerdebuut, Het meisje in de trein, verkocht meer dan 23 miljoen exemplaren wereldwijd en werd verfilmd. Twee jaar later volgde In het water, waarvan inmiddels ook indrukwekkende aantallen over de toonbank zijn gegaan. Op 31 augustus verscheen Een langzaam smeulend vuur, Hawkins derde thriller, waarin drie vrouwen centraal staan die elk een band hadden met het slachtoffer.

Een langzaam smeulend vuur

Wanneer het toegetakelde lichaam van een jongeman wordt gevonden op een woonboot in Londen, rijzen er al snel vragen over drie vrouwen in het bijzonder. Laura is de labiele jonge vrouw die een onenightstand met het slachtoffer had en als laatste in zijn huis is gezien. Carla is de diepbedroefde tante die nog rouwt om iemand anders binnen de familie, die slechts enkele weken daarvoor is gestorven. En Miriam is de bemoeizuchtige buurvrouw die het lichaam heeft gevonden, maar die de politie niet alles heeft verteld wat ze weet.

Drie vrouwen, die elkaar nauwelijks kennen, ieder met een andere band met het slachtoffer. Drie vrouwen die, om verschillende redenen, geplaagd worden door gevoelens van wrok. Die, of ze zich ervan bewust zijn of niet, erop gebrand zijn om het onrecht dat hun is aangedaan te wreken. En als het aankomt op wraak, zijn zelfs goede mensen tot heel slechte dingen in staat. Hoe ver is ieder van hen bereid te gaan om rust te vinden? Hoe lang kan een geheim smeulen voor het in vlammen opgaat?

Leesfragment

Zorg jij ervoor dat alle boeken van Paula Hawkins in je boekenkast prijken of spreekt juist deze thriller je aan en wil je kennismaken met de auteur? Hieronder vind je alvast een sneak preview van Een langzaam smeulend vuur. Schrijf je ook meteen in voor het gratis online lezersevent met Hawkins, georganiseerd door uitgeverij A.W. Bruna.

Lees hier de eerste drie hoofdstukken

'Minstens zo spannend en complex als haar debuut.' – De Telegraaf

Paula Hawkins lezersevent

Nieuwsgierig naar bestsellerauteur Paula Hawkins? Ontmoet haar online op het gratis lezersevent dat georganiseerd wordt door uitgeverij A.W. Bruna ter ere van de verschijning van Een langzaam smeulend vuur. Hawkins zal op dinsdag 5 oktober vanaf 20.00 uur worden geïnterviewd door journalist en auteur Janneke Siebelink, waarna er eveneens ruimte is om zelf vragen te stellen. Aanmelden voor het evenement kan tot op de ochtend zelf, uiterlijk tot 11.00 uur.

Programma

  • 19.50 uur: Sessie open
  • 20.00 uur: Start event met introductie van Janneke Siebelink en Paula Hawkins door redacteur Ilse Arkesteijn
  • 20.05 uur: Interview
  • 20.35 uur: Paula Hawkins leest voor uit Een langzaam smeulend vuur
  • 20.45 uur: Binnengekomen vragen voor Paula Hawkins
  • 21.00 uur: Einde event

Wil je je goed voorbereiden? In aanloop naar de verschijning van haar nieuwste boek heeft Hawkins een aantal blogs geplaatst op de website van uitgeverij A.W. Bruna. Hierin vertelt ze meer over de locaties in het boek, gaat ze dieper in op de personages en vertelt ze over het creatieve proces achter het schrijven van Een langzaam smeulend vuur.

De locaties Introductie van de personages Het creatieve proces

'Razend goed en met een geweldige setting en sfeer.' – Auteur Kate Mosse

Aanmelden

Meld je aan voor het online lezersevent via onderstaande knop. Wil je graag zoveel mogelijk uit het interview met Paula Hawkins halen? Denk dan vast na over de vraag die jij de auteur zou willen stellen en plaats deze hieronder in de reacties. Wellicht komt jouw vraag op 5 oktober aan bod!

Meld je hier aan voor het Paula Hawkins lezerseventOver de auteur

Hebban Crew

2211 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gratis online lezersevent met bestsellerauteur Paula Hawkins

 

Gerelateerd

Over

Paula Hawkins

Paula Hawkins

Paula Hawkins werkte vijftien jaar als journalist voor ze fictie begon te schri...


Gesponsorde boeken