Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Online signeersessie met Santa Montefiore via Bol.com

De boekenbeurs van Antwerpen komt er weer aan! En Bol.com doet iets speciaals! Zes auteurs worden voor de webcam gezet en thuis kun je met je favoriete auteur met je eigen webcam spreken. Bijvoorbeeld Santa Montefiore. Je kunt een boek persoonlijk laten signeren.

Boekenbeurs Antwerpen

Vanaf komende vrijdag is de jaarlijkse boekenbeurs van Antwerpen, vol auteurs, uitgevers en natuurlijk boeken. De boekenbeurs is dit jaar van vrijdag 31 oktober tot en met dinsdag 11 november en iedere dag is er een uitgebreid programma, zodat bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen.

Online signeersessie met Santa Montefiore

Bol.com regelt iets interessants voor de liefhebbers van auteur Santa Montefiore. Zij zetten de auteur op 5 november voor de webcam en jij kan vanuit je eigen huis met haar praten via je eigen webcam. Santa Montefiore zal vervolgens haar boek Dochter van de Imker signeren en Bol.com zorgt er vervolgens voor dat het bij je thuis wordt bezorgd.

Interesse?

Meld je aan via Bol.com en maak kans op deze bijzondere ervaring!

Andere auteurs

Behalve Santa Montefiore zijn er nog vijf andere auteurs met wie je kunt webcammen tijdens de boekenbeurs van Antwerpen. Dit zijn:

  • Urbanus
  • Wim Lebaert
  • Pieter Aspe
  • Pascal Naessens
  • Sophie Kinsella


Afbeelding: Bol.comOver de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Online signeersessie met Santa Montefiore via Bol.com

 

Gerelateerd

Over

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore begon al op jonge leeftijd met schrijven, maar haar eerste boek...

Gesponsorde boeken