Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Ontdek debuutthriller Cody - er is plek voor 50 lezers!

door Hebban Crew 5 reacties
Volgens haar redacteur grijpt Cody je op de eerste pagina al bij de keel om je vervolgens niet meer los te laten. Debutant Bernice Berkleef weet een actueel en gruwelijk fenomeen om te zetten in een thriller die de lezer heen en weer slingert tussen medeleven en gerechtigheid. Ben jij benieuwd? Lees alvast een fragment en schrijf in voor de Hebbanbuzz! Er is plek voor 50 lezers.

Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloed­hete dag op het bureau gemeld heeft met in de de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

Natuurlijk zijn ieders gedachten evengoed bij de ouders. Kees kan Oscar en Jelka niet uit zijn hoofd bannen. Wat een puinhoop, wat een godvergeten puinhoop. In stilte herbeleeft hij het nieuws van gisteren, ziet Oscars gezicht voor zich en moet alle zeilen bij zetten om te voorkomen dat een gewelddadige golf verdriet zijn zelf- beheersing wegspoelt. Als hij zich laat gaan is het einde zoek en iemand moet toch een afscheidsrede houden. Samen met de vader van Jelka zal hij de kleine kist naar de begraafplaats moeten dragen.

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Cody verschijnt op 12 juli bij The House of Books.

Doe mee met de Hebban Buzz!

Kun je niet wachten om verder te lezen? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Buzz met dit boek. We zoeken 50 lezers, die vier social media-berichten (Facebook, Twitter, Instagram) plaatsen over het boek én een recensie op Hebban óp 15 juli. Meer weten over buzzen, kijk hier.

We verwachten vier actieve buzz-momenten van je als je bent ingeloot:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 50 is niet zo spannend. 
  • We verwachten dat je minimaal twee leesupdates deelt, respectievelijk 1 week en 2 weken na ontvangst van het boek, op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. In de eerste leesupdate willen we graag weten wat je eerste indruk is van het boek. In de tweede leesupdate horen we graag wat je tot dan toe het spannendste vindt aan de thriller(zonder spoilers natuurlijk!).
  • We verwachten dat je óp 15 juli een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.

Ja, ik doe graag mee!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ontdek debuutthriller Cody - er is plek voor 50 lezers!

 

Gerelateerd

Over

Bernice Berkleef

Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar d...

Hebban Spots

Buzz - Cody

22 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor de debuutthriller van Bernice Berkleef: Cody (The House of Books). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar vandaag@hebban.nl. De...

Gesponsorde boeken