Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Ontdek de nieuwste thriller van Sebastian Fitzek

door Debbie (Hebban Crew) 47 reacties
Op 1 april verschijnt de nieuwe thriller van de Duitse schrijver en journalist Sebastian Fitzek. 'Explosief en razendsnel' zegt uitgeverij The House of Books over 'Het Joshuaprofiel'. Maar is dat ook zo? Jij kunt de nieuwe Fitzek als eerste lezen, want we gaan weer buzzen!

Maar liefst honderd ebooks van Het Joshuaprofiel worden uitgedeeld door uitgeverij The House of Books onder deelnemers aan de Hebban Reading Challenge 2016. Doe je nog niet mee aan de Challenge, geen probleem! Je kunt je nog elke dag aanmelden en je daarna inschrijven voor dit Buzzboek. Let op: het gaat hier om digitale exemplaren (epubs). 

Over Het Joshuaprofiel

De als schrijver mislukte Max is een brave en plichtsgetrouwe burger - anders dan zijn broer, die in een gesloten psychiatrische inrichting zit. Maar Max heeft nooit iets illegaals gedaan in zijn leven. Tot nu toe. Binnen een paar dagen zal hij een van de meest verschrikkelijke en weerzinwekkende misdaden plegen waar mensen toe in staat zijn, hij weet het alleen zelf nog niet. Er zijn echter mensen die er wel van afweten en die willen hem vermoorden voordat het te laat is.

Hebbanrecensent Christine Bols zei over Fitzeks vorige boek Passagier 23: 'Fitzek verstaat als geen ander de magische regel: show don’t tell. Levendige dialogen vertellen meer dan ellenlange, slaapverwekkende beschrijvingen die in de meeste gevallen de vaart uit een verhaal halen.'

Sebastian Fitzek levert keurig elk jaar een boek af. Zijn psychothrillers kenmerken zich door aandacht voor de menselijke geest en focust vooral op waar het misgaat. Denk goed na voor je je inschrijft voor dit Buzzboek, want voor je het weet zit je in een bloedstollende achtbaan die niet te stoppen is. Van Fitzeks boeken gingen wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren over de toonbank.

Klik hier voor de Sneak Preview

Buzz

Buzzen betekent dat je geluid laat horen op social media en in dit geval dus over Het Joshuaprofiel. Als je ingeloot wordt voor een gratis leesexemplaar verwachten we als tegenprestatie van je:

  • dat je de ontvangst van het buzzboek meldt op social media met de hashtag #hebbanbuzz.
  • je minimaal twee leesupdates geeft tijdens het lezen van het boek onder diezelfde hashtag.
  • je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft en die deelt onder wederom diezelfde hashtag.

  

Hebban Buzzboek buzzboek.png
Heb jij een Hebban-account én doe je mee aan de Hebban Reading Challenge 2016, dan kun je je inschrijven om kans te maken op een van de 100 gratis ebooks van Fitzeks nieuwste thriller. Het boek wordt je toegestuurd als epub, een digitaal bestand dat je kunt lezen op je ereader, tablet of via een speciaal programmaatje op je computer of laptop.

In de Challenge dagen we je uit een bij jou passend leesdoel te kiezen voor het jaar 2016. Met categorieën, leestips, suggesties, giveaways, Buzzboeken, Jokers en heel veel enthousiasme helpen we je dat doel te behalen. Kwantiteit is daarbij niet het belangrijkste doel. Heel veel leesplezier en een fantastisch leesjaar wel. Je kunt nog altijd deelnemen aan de Challenge.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan snel in!

 Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Ontdek de nieuwste thriller van Sebastian Fitzek

 

Gerelateerd

Over

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (1971) is een Duitse schrijver en journalist, geboren in Berlij...

Gesponsorde boeken