Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Ontdek spionagethriller Duister Meesterschap (met winactie)

door Hebban Crew 7 reacties
Eind december 2018 verscheen de spionagethriller Duister Meesterschap, van de hand van schrijver en selfpublisher Jurgen Bulterman. Op Hebban kun je een voorproefje lezen én maak je kans op een exemplaar van het boek, in ruil voor een recensie op Hebban.

Voor dit boek heeft de auteur jarenlang onderzoek gedaan naar – met name - geheime missies gedurende de Tweede Wereldoorlog. De vele historische feiten, hardnekkige geruchten én opvallende tegenstrijdigheden die hij hierbij tegenkwam, zijn verwerkt in een aannemelijk fictief verhaal dat tot denken zet.  

'Duister Meesterschap heeft een even waanzinnig als realistisch plot, waarbij de lezer zich geen moment verveelt. Bulterman is er in geslaagd een heuze pageturner te schrijven, zonder iets vroegtijdig te verklappen.' 

Duister Meesterschap

1942: De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Door de aanval op Pearl Harbor zijn de Amerikanen de oorlog in getrokken en wordt door alle partijen alles uit de kast gehaald om de oorlog naar de hand zetten. De Office of Strategic Services (de voorloper van de CIA) wordt opgericht voor het plannen en uitvoeren van geheime missies achter vijandelijke linies.

Nick Darcy, het meesterbrein van de OSS, rekruteert twee Harvard Studenten (Will en Jake) van Duitse komaf, om geheime missies uit te voeren in hartje Berlijn. De jongens gaan in training, maar kunnen geenszins de omvangrijkheid van de missies overzien, noch hebben ze inzicht in de tactische en strategische plannen van Darcy. Al snel merken ze dat er een hoge prijs betaald dient te worden om de dekmantel beschermen. Een dekmantel die ze toegang geeft tot de nazi-top. 

'Het spannende en soms aangrijpende verhaal had mij direct te pakken' - Monique van Goozen, auteur van De Tweesprong

Lees het fragment

Duister Meesterschap is in de laatste dagen van 2018 verschenen bij Boekengilde. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Vind je het fragment spannend en meeslepend? Wil je dolgraag meer lezen? Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis exemplaar van Duister Meesterschap in ruil voor een recensie!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ontdek spionagethriller Duister Meesterschap (met winactie)

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken