Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Exclusief op 8 april: lezing en meet & greet met John Boyne

door Hebban Crew 18 reacties
Fans van John Boyne opgelet: op 9 april verschijnt zijn nieuwe roman Een ladder naar de hemel bij uitgeverij Meulenhoff. Om dat samen met zijn lezers te vieren brengt de Ierse bestsellerauteur op maandag 8 april een kort bezoek aan Nederland. Alleen in Nijmegen geeft hij een lezing en kun je hem persoonlijk ontmoeten. Meld je nu aan!

Bijna iedereen kent wel de roman De jongen in de gestreepte pyjama. Het boek werd door jong en oud stukgelezen, verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren, won diverse literaire prijzen en werd succesvol verfilmd. John Boyne (Ierland, 1971) schreef daarnaast ruim vijftien romans in meer dan vijftig talen, waaronder De grote stilte en Wat het hart verwoest.  

Een ladder naar de hemel belooft weer een onweerstaanbare pageturner te zijn:  

“Overal zijn verhalen te vinden, als je maar goed genoeg zoekt. Het hoeven niet eens je eigen verhalen te zijn. Tenminste, dat is wat de aspirerende schrijver Maurice Swift al vroeg in zijn carrière besluit. De verhalen brengen Maurice succes maar ze zorgen er ook voor dat hij smeekt, steelt en erger. ‘Een ladder naar de hemel’ is een psychologisch kat-en-muisspel dat laat zien dat de wereld aan je voeten ligt als je bereid bent tot het uiterste te gaan.”  

Lees hier een voorpublicatie

John Boyne vertelt over zijn nieuwe roman in Boekhandel Dekker v.d. Vegt in Nijmegen. Er is ruimte om vragen te stellen en boeken persoonlijk te laten signeren.  

Exclusieve lezing en meet & greet John Boyne

  • Datum: Maandag 8 april
  • Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Deuren open om 19:30 uur.
  • Locatie: Boekhandel Dekker v.d. Vegt Marikenstraat 29, Nijmegen
  • Toegangsprijs: Gratis
  • Aanmelden: Aanmelden is verplicht via info@dekkervdvegt.nl o.v.v. John Boyne (bevestiging meenemen). Vermeld het aantal personen en uw volledige naam en telefoonnummer. Aanmelden kan eventueel ook via de klantenservice in de boekhandel.  

 

Meld je aan!

‘Een ingenieuze roman waarmee John Boyne bewijst een van de meest overtuigende auteurs van zijn generatie te zijn.’ The Observer

‘Een heerlijk, duister verhaal over ambitie, verleiding en literaire diefstal. Meeslepend en angstaanjagend, krachtig en verontrustend. Maurice Swift is een onvergetelijke protagonist; gevaarlijk maar onweerstaanbaar tegelijk.’ The Observer

‘Een eersteklas pageturner.’ The Guardian

‘Onweerstaanbaar boeiend en met zwarte humor geschreven.’ The Irish Independent

Auteursfoto van John Boyne © Chris Close, aangeleverd door uitgeverij Meulenhoff.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Exclusief op 8 april: lezing en meet & greet met John Boyne

 

Gerelateerd

Over

John Boyne

John Boyne

John Boyne is een Ierse schrijver en journalist. Zijn roman The Boy in the Strip...

Gesponsorde boeken